Terranova Vitamin C 250mg

Trenutno gledate: Terranova Vitamin C

Pogledaj cenu
Terranova Vitamin C 250mg

Terranova Vitamin C

Recenzija (412)

Terranova Vitamin C 250mg je moćan multikompleks koji kombinuje esencijalne minerale i biljke bogate vitaminom C. Pogodan za svakodnevnu upotrebu, podržava imunološki sistem i kolagen. Idealno za starije osobe i pušače. Jedna kapsula dnevno za zdrav i snažan organizam.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 68

Opis proizvodaOpis proizvoda

Terranova Vitamin C 250mg predstavlja revolucionarni multikompleks koji objedinjuje moć vitamina C sa mineralima kao što su magnezijum, kalijum i kalcijum. Ovaj proizvod je obogaćen pažljivo odabranim biljkama kao što su plod i list pasjeg trna, asai bobice, acerola i šipurak, koje su prirodni izvori vitamina C. Takođe, sadrži arabinogalaktan iz drveta ariša i alfa lipoinsku kiselinu za dodatnu podršku zdravlju. Njegova formula je posebno dizajnirana da podržava imunološki sistem, poboljšava sintezu kolagena i pruža antioksidativnu zaštitu. Idealan je za starije osobe, pušače, kao i sve koji žele da unaprede svoje opšte zdravstveno stanje. Jednostavno doziranje od jedne kapsule dnevno čini ovaj proizvod praktičnim za redovnu upotrebu.

RecenzijeRecenzije

Ana

Nakon mesec dana korišćenja Terranova Vitamin C 250mg, osećam se znatno energičnije i moj imunitet se poboljšao. Toplo preporučujem!

Igor

Kao pušač, često sam se suočavao sa slabim imunitetom. Ovaj proizvod mi je preporučio prijatelj i moram priznati da vidim veliku razliku.

Katarina

Zadivljena sam kako mi je Terranova Vitamin C pomogao u održavanju energije tokom dana. Osećam se zdravije i snažnije!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.