Trenutno gledate: Bite Helper

Pogledaj cenu

Bite Helper

Recenzija (458)

Bite Helper uređaj koristi se kod ublažavanja svraba i nelagode izazvanih ubodima insekata. Uređaj lagano zagrijava i umiruje nadraženo područje tako što lokalizovano povećava cirkulaciju. Uređaj radi po principu blagog zagrijavanja i ne sadrži hemikalije niti bilo koje druge materije.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Što je Bite Helper?

Jedna od najnovijih tehnoloških inovacija- Bite Helper je mali kompaktni uređaj, ergonomskog oblika koji koristi termopulsnu tehnologiju. Koristeći ga, prenosite toplinu i vibracije na zahvaćeno područje povećanjem cirkulacije krvi i lokaliziranjem protoka krvi. Tako je ugriz odmah obnovljen i nelagodnost nestaje. Bite Helper ne sadrži kemikalije ili druge štetne tvari i može ih koristiti bilo tko u bilo koje vrijeme.

bite helper

Kako se koristi Bite Helper?

  • Osušite zahvaćeno područje prije uporabe.
  • Nanesite metalni vrh koji daje toplinu izravno na zahvaćeno područje.
  • Aktivirajte pritiskom na gumb.
  • Nježna vibracija i blago zagrijavanje djeluju na ubod
  • Zadržite uređaj 40 sekundi na zahvaćenom području.

 

RecenzijeRecenzije

Jure

Nakon što sam proveo čitav dan kraj jezera sa djecom, bio sam prekriven ubodima komaraca. Bite Helper sam prislonio na ugrize i nakon prvog korištenja znatno su se smanjili. Par puta korištenja Bite Helpera kasnije učinili su da ubodi potpuno nestanu!

Nadica

Ja sam osoba koju komarci obožavaju. Svako ljeto čini mi se kao da samo mene grizu. Srećom otkrila sam Bite Helper pa mi je znatno lakše.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.