B!TONIC Rosa spirit

Trenutno gledate: B!TONIC Rosa spirit

Pogledaj cenu
B!TONIC Rosa spirit

B!TONIC Rosa spirit

Recenzija (351)

B!TONIC Rosa Spirit je dijetetski suplement koji kombinuje vitamine B kompleksa i ekstrakte iz 19 vrsta voća i povrća. Savršen za osobe koje vode borbu protiv stresa i hroničnog umora, posebno pogodan za dijabetičare i vegane.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

B!TONIC Rosa Spirit predstavlja revolucionarni pristup u borbi protiv stresa i hroničnog umora. Ovaj premijum dijetetski suplement je pažljivo razvijen od strane vodećih nutricionista, kako bi zadovoljio potrebe savremenog čoveka. Sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina B kompleksa, kao i pažljivo odabrane ekstrakte iz 19 vrsta voća i povrća. Svaka kapsula je bogata esencijalnim nutrijentima, vitaminima i vlaknima, pružajući 100% preporučene dnevne doze vitamina B. B!TONIC Rosa Spirit je posebno dizajniran kako bi bio pogodan za vegane i vegeterijance, kao i za osobe koje boluju od dijabetesa i one osetljive na gluten. Ove ekološki sertifikovane, veganske kapsule su proizvedene bez veštačkih zaslađivača, boja i aroma, garantujući najviši kvalitet i čistoću. Proizvod je napravljen u Nemačkoj, po najstrožim standardima kvaliteta.

RecenzijeRecenzije

Ana M.

Kao neko ko stalno trpi od stresa na poslu, B!TONIC Rosa Spirit mi je promenio život! Osećam se energičnije i manje umorno. Preporučujem svima!

Marko J.

Od kada koristim B!TONIC Rosa Spirit, moj nivo energije je značajno porastao. Kao dijabetičar, cenim što je proizvod prilagođen mojim potrebama.

Ivana T.

Nisam mogla da verujem koliko se bolje osećam od kada sam počela da koristim B!TONIC Rosa Spirit. Veganske kapsule su savršene za mene, a nema ništa veštačko u njima. Odličan proizvod!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.