cardiline

Trenutno gledate: Cardiline

Pogledaj cenu
cardiline

Cardiline

Recenzija (921)

Cardiline kapsule održavaju zdravlje kardiovaskularnog sistema i pomažu pri liječenju hipertenzije. Cardiline kapsule čuvaju zdravlje krvnih sudova, ublažavaju hipertenziju i djeluju preventivno protiv kardiovaskularnih bolesti.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 24

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Cardiline kapsula

Kopriva – sadrži veliki broj aktivnih mikroelemenata djelotvornih u liječenju bolesti srca. Pomaže eliminirati nervozu, poboljšava funkcioniranje srca, poboljšava protok krvi, uništava krvne ugruške i jača krvne žile..

Glog -pomaže kod bolesti srca, krvnih žila, kod mnogih živčanih poteškoća, napetosti, razdražljivosti, nesanice itd

Vitamin В kompleksa- smanjuju krvni tlak i pomaže ukloniti višak tekućine.

Ekstrakt korijena Valerijane – smiruje živčani sustav i snižava krvni tlak. Poboljšava rad kardiovaskularnog sustava.

Kako se koristi Cardiline?

Uzimati 1 kapsulu 2 puta dnevno nakon obroka. Trajanje tretmana je 3 mjeseca, a ukoliko je potrebno, tretman se može ponoviti.

RecenzijeRecenzije

Marica

Ivan

Imam 50 godina i već godinama se borim sa visokim krvnim tlakom. Zahvaljujući Cardiline, mirno spavam jer nemam strah od srčanog i moždanog udara. Moje zdravlje je u najboljem redu i zahvalan sam na tome.

Božica

Moja dijagnoza je bila – povišen holesterol i povišen krvni tlak. Uspaničila sam se, jer nisam htjela da doživim ono što se desilo mojoj sestri – moždani udar. Odmah sam potražila pomoć i preporučili su mi Cardiline. Moja krvna slika kaže da sam zdrava, a ja ne strahujem više za svoje zdravlje kao nekada.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.