Cellu Vital

Trenutno gledate: Cellu Vital

Pogledaj cenu
Cellu Vital

Cellu Vital

Recenzija (187)

Cellu Vital je inovativni kompleks za omotavanje tela, razvijen za efikasno mršavljenje u najkraćem mogućem roku. Sastojci kreme prodiru u duboke slojeve kože, poboljšavaju cirkulaciju i ubrzavaju metabolizam, rezultirajući razgradnjom masnoća i glađenjem “narandžine kore”. Sigurno i zdravo mršavljenje bez ograničenja u ishrani, vežbanja, ili neželjenih posledica.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 40

Opis proizvodaOpis proizvoda

Cellu Vital je jedinstvena krema protiv celulita koja se može koristiti kao omotač i kao obična krema za telo. Pomaže kod mršavljenja bez iscrpljujućih dijeta i napornog vežbanja, pružajući efekte liposukcije bez operacije. Krema prodire duboko u kožu, poboljšavajući cirkulaciju i ubrzavajući metabolizam. Rezultat je razgradnja masnoća i glađenje “narandžine kore”.

Kako Cellu Vital deluje?

Tretman Cellu Vital traje od 1 do 7 dana. Prva faza, eksterna detoksikacija, podrazumeva eliminaciju naslaga masti i toksina iz tela. Interna detoksikacija se događa između 3-6 dana tretmana, kada limfa cirkuliše prema organima odgovornim za detoksikaciju i odnosi sa sobom toksine. Nakon 7 dana, suvišne potkožne masti su razgrađene i izbačene iz tela, koža je elastična, stomak je ravan i znaci celulita nestaju.

Pored svoje efikasnosti u borbi protiv celulita, Cellu Vital se može koristiti i kao obična krema za telo. Redovnom upotrebom, krema može poboljšati elastičnost kože, smanjiti strije, poboljšati cirkulaciju i ubrzati lipolizu. Sa Cellu Vital, koža postaje čvršća i zategnutija čak i nakon intenzivnog gubitka kilograma.

RecenzijeRecenzije

Ivana, 26

Primetila sam efekat Cellu Vital kreme nakon samo nedelju dana. Koža mi je postala ujednačenija, a celulit se vidno smanjio. Za samo dve nedelje sam izgubila 6 kg. Neverovatno! Ovo je najjednostavnije rešenje za moj veliki problem. Preporučujem svima da probaju.

Vladana, 37

Kada sam pronašla Cellu Vital, konačno sam pronašla nadu. Nakon samo mesec dana redovnog korišćenja, mogla sam da vidim kako moj stomak i struk postaju ravniji. Ovaj proizvod je zaista promenio moj život!

Marija, 55

Cellu Vital je pravo čudo. Nakon nanošenja kreme na struk i bedra, osećam lakoću i stvarno mršavim. Koristila sam omotač svaki drugi dan tokom meseca. Izgubila sam 14 kg! Koža mi je sveža, celulit je nestao! Sada imam figuru kao sa 30 godina, a prijateljice mi zavide!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.