cistat

Trenutno gledate: Cistat

Pogledaj cenu
cistat

Cistat

Recenzija (767)

Cistat kapsule predstavljaju prirodni tretman kod urinarnih infekcija kao i cista na jajnicima. Kombinacija biljnih komponenti koje ulaze u sastav Cistat kapsula pomaže kod učestalog mokrenja, boli i upale mokraćnih kanala i jajnika.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 72

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Cistat?

Cistat kapsule sadrže biljne sastojke koja pomažu pri upalama jajnika i mokraćnih kanala. Svaka od biljaka ima određena ljekovita svojstva koje veoma povoljno utiču na probleme sa jajnicima i ostalim dijelovima reporoduktivnog sistema. Cistat kapsule se mogu koristiti pri tretiranju bolesti jajnika kao i kod preventivnog djelovanja na njihovu pojavu.

Kako se uzimaju Cistat kapsule?

Cistat kapsule se preporučuje uzimati 2 puta u toku dana, ujutru i uveče. Za najbolje rezultate preporučuje se uzimanje Cistat kapsula u trajanju od mjesec dana.

 

RecenzijeRecenzije

Valerija

Ciste na jajnicima otkrila sam ove zime. Trbuh mi je bio stalno napuhan i imala sam jake bolove pri svakoj mjesečnici. Probala sam Cistat i bolovi su postali slabiji.

Marija

Svoju upalu jajnika sam liječila antibioticima, međutim moj želudac je potpuno stradao. Morala sam da promijenim režim ishrane u potpunosti, a tablete sam odbijala maksimalno. Kada sam čula za Cistat odlučila sam da pokušam samo zato što se radi o potpuno prirodnom proizvodu i nisam požalila. Sad ne pamtim kada sam imala problema sa jajnicima.

Karmen

Svaki put kada sam naišla na problem sa jajnicima dobila sam tablete kao terapiju i tako u krug. Kada sam otkrila Cistat, ovom krugu je napokon došao kraj. Osjećala sam se puno bolje, a ciste su postepeno nestajale. Odličan proizvod

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.