Trenutno gledate: Denta Seal

Pogledaj cenu

Denta Seal

Recenzija (673)

Denta Seal remineralzirajuća pasta za zube sa efektom plombiranja sadrži minerale koji prodiru u gleđ ispunjavajući pore i fisure na njenoj površini. Zubi postaju snježno bijeli i otporniji na uticaj bakterija i nastanak karijesa.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Denta Seal?

Aktivni sastojci Denta Seal paste za zube čine minerali morskih školjki. Zbog prirodne kompatibilnosti ovih minerala sa zubnom gleđi lako se vezuju u kristalnu strukturu i jačaju oštećene i oslabljenje dijelove zuba.

  • Uklanja početne defekte povezane sa karijesom
  • Ispunjava mikropukotine i mikropore na zubima
  • Vraća bjelinu, smanjuje osjetljivost gleđi

Kako se koristi Denta Seal?

Denta Seal pastu koristiti dva puta dnevno, umjesto obične paste za zube. Zube četkajte kružnim pokretima u trajanju od nekoliko minuta kako bi pasta dostigla svoju maksimalnu učikovitost.

RecenzijeRecenzije

Bjanka

Od kako sam je probala, koristim samo ovu zubnu pastu. Zubi su mi kao poslije izbjeljivanja. Nijedne pukotine ni mrlje. Preporučujem je svima.

Igor

Pušim kao dimnjak. Nakon 15 godina pušenja, moji zubi su postali pravi kaos – žuti, sa karijesom, skoro da svaki zub treba plombu. Od djetinjstva se bojim stomatologa pa nikad ne želim ići. Nakon jednog posjeta stomatologu, naplatio mi je veliku sumu novca. Počeo sam tražiti alternativne načine liječenja, ipak je XXI. stoljeće! I pronašao sam ga. Pasta za zube Denta Seal ‘popravila’ je sve rupe u mojim zubima za 2,5 tjedna, karijes je skoro pa nestao, zubi su bjelji, nisu bili tako bijeli čak ni kad sam bio mlađi, prije nego što sam počeo pušiti. Osjećam se kao potpuno nova osoba! Hvala vam za ovaj odlični izum!

Dora

Nažalost, imam lošu genetiku. Dugo sam se mučila zbog brojnih pukotina i plaka. Moji zubi se bukvalno osipaju. Gomile novca sam dala stomatolozima, već sam bila očajna, mislila sam da ovo nikad neće proći. Prijatelj je donio ovu čudotvornu pastu za zube Denta Seal iz SAD-a. Isprva, nisam vjerovala, ali sam odlučila probati. Ovako ću vam reći, zaboravila sam što su nove plombe. Zubi su postali snažni, imala sam malu šupljinu i sad je nestala! Još jedan ugodan bonus je da zubi izgledaju bjelje. Oduševljena sam!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.