Revita Pink Grapefruit Limited Edition

Trenutno gledate: Revita Pink Grapefruit Limited Edition

Pogledaj cenu
Revita Pink Grapefruit Limited Edition

Revita Pink Grapefruit Limited Edition

Recenzija (483)

Revita Pink Grapefruit predstavlja moćan saveznik vašeg zdravlja. Sa svojim osvežavajućim ukusom crvenog grejpfruta i obogaćen vitaminom C i matičnim mlečom, ovaj dijetetski suplement je savršen izbor za jačanje imuniteta, povećanje otpornosti na stres i podršku aktivnom životnom stilu.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Osnovne Karakteristike Revita Pink Grapefruit

Revita Pink Grapefruit je inovativni dijetetski suplement koji kombinuje prirodne sastojke sa naprednom formulom. Pored osvežavajućeg ukusa, ovaj proizvod nudi jedinstvenu mešavinu vitamina i minerala.

Zašto Odabrati Revita Pink Grapefruit?

Ovaj suplement sadrži matični mleč, poznat po svojim nutritivnim vrednostima, kao i visokom sadržaju vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, umanjuje umor i iscrpljenost, i pomaže u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Kako Koristiti?

Revita Pink Grapefruit je jednostavan za upotrebu. Dve kafene kašike granula se rastvaraju u čaši vode, pružajući ukusno i osvežavajuće piće. Preporučene doze se prilagođavaju uzrastu, od dece do odraslih.

Napomene i Upozorenja

Dodatak ishrani ne zamenjuje raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Važno je čuvati proizvod van domašaja dece i pratiti preporučene doze. Proizvod nije preporučljiv za osobe alergične na pčelinje proizvode i decu mlađu od 3 godine.

Nutritivne Vrednosti

Revita Pink Grapefruit sadrži značajne količine matičnog mleča i vitamina C, sa niskim sadržajem masti i ugljenih hidrata, čineći ga idealnim za održavanje energije i vitalnosti.

RecenzijeRecenzije

Una

Revita Pink Grapefruit mi daje energiju tokom celog dana. Ukus je fantastičan i osećam se mnogo zdravije.

Nemanja

Otkako koristim ovaj proizvod, retko se razboljevam. Moji treninzi su intenzivniji, a oporavak brži.

Anja

Moja deca obožavaju ukus, a ja sam mirna znajući da dobijaju dodatne vitamine i minerale koji su im potrebni.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.