Dr. Viton-CLA

Trenutno gledate: Dr. Viton-CLA

Pogledaj cenu
Dr. Viton-CLA

Dr. Viton-CLA

Recenzija (395)

Dr. Viton CLA – Vaš saveznik u borbi protiv viška kilograma! Sa 1000 mg ulja šafranike i 800 mg konjugovane linolne kiseline u svakoj kapsuli, ove kapsule su idealne za redukciju masnog tkiva i poboljšanje zdravlja kože. Pogodno za odrasle, sa snažnim antioksidativnim efektima.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Upoznajte Dr. Viton CLA, inovativni proizvod za sve koji žele efikasno smanjiti masno tkivo i poboljšati zdravlje kože. Svaka kapsula sadrži 1000 mg ulja šafranike i 800 mg konjugovane linolne kiseline, ključnih sastojaka za sagorevanje masnoća i izgradnju mišićne mase. Dr. Viton CLA je više od običnog suplementa; to je holistički pristup za postizanje vitke figure i sjajne kože. Pored mršavljenja, ove kapsule imaju snažno antioksidativno dejstvo i doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Idealan je izbor za odrasle koji teže zdravom načinu života. Napomena: Proizvod nije za osobe ispod 18 godina, trudnice i dojilje. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta u slučaju uzimanja lekova.

RecenzijeRecenzije

Marko

Ne mogu da verujem koliko je efikasan Dr. Viton CLA! Za samo mesec dana, vidljivo sam smanjio masno tkivo i moja koža izgleda zdravije. Preporučujem svima!

Jelena

Od kada koristim Dr. Viton CLA kapsule, osećam se mnogo energičnije i moje telo izgleda čvršće. Izgubila sam nekoliko kilograma bez velikih promena u ishrani. Odličan proizvod!

Ana

Zapanjena sam rezultatima! Dr. Viton CLA je pomogao u smanjenju masnih naslaga i poboljšanju mog imuniteta. Definitivno preporučujem.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.