Dr.Viton-Omega JUNIOR 30 tableta za žvakanje

Trenutno gledate: Dr.Viton-Omega JUNIOR

Pogledaj cenu
Dr.Viton-Omega JUNIOR 30 tableta za žvakanje

Dr.Viton-Omega JUNIOR

Recenzija (386)

🌟 Snažna podrška za vašu decu! Dr.Viton-Omega JUNIOR tablete su specijalno kreirane za zdrav rast i razvoj vašeg deteta. Obogaćene sa 335mg ribljeg ulja, DHA i vitaminom D3, ove tablete su savršen izbor za jačanje imunog sistema i unapređenje kognitivnih funkcija. 🧠✨

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

🐠 Bogat Izvor Omega-3 i Vitamin D3

Dr.Viton-Omega JUNIOR tablete za žvakanje su dizajnirane da pruže vašem detetu sve neophodne nutrijente za njegov rast i razvoj. Svaka tableta sadrži 335mg ribljeg ulja, uključujući 250mg DHA i 50mg EPA, ključne komponente za razvoj mozga i vida.

🧒 Specijalno Formulisano za Decu

Idealno za decu stariju od 3 godine, ove tablete su lako žvakljive i dolaze bez dodatog šećera ili veštačkih zaslađivača. Sigurna i ukusna opcija za vaše najmlađe!

🌱 Prirodno i Bezbedno

Proizvod je napravljen koristeći inovativnu ConCordix tehnologiju, bez glutena i sa povećanom apsorpcijom lipidnih materija za 44%. Pakovanje je napravljeno od održivog materijala koji štiti svaku dozu od spoljašnjih uticaja.

🕒 Ograničena Ponuda

Ne propustite šansu da unapredite zdravlje vašeg deteta! Naše zalihe su ograničene – naručite odmah!

RecenzijeRecenzije

Milica

Otkako su moja deca počela da koriste Dr.Viton-Omega JUNIOR, primetila sam ogroman napredak u njihovom učenju i opštem zdravlju. Tablete su prirodne, bez dodatih šećera i veštačkih zaslađivača, što je za mene kao roditelja veoma važno. Preporučujem svima!

Marko

Sjajan proizvod! Moja ćerka voli ukus ovih tableta i uzima ih bez ikakvih problema. Vidim kako joj pomažu u razvoju i jačanju imuniteta. Veoma sam zadovoljan i preporučujem Dr.Viton-Omega JUNIOR svim roditeljima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.