Trenutno gledate: EMS Trainer

Pogledaj cenu

EMS Trainer

Recenzija (677)

EMS trainer univerzalni pojas za muškarce i žene pomaže sagorijevanje masnih naslaga sa trbuha te jačanje i oblikovanje mišića. Pojas oblikuje i trenira svaku mišićnu skupinu tijela sa najuočljivijim efektom na trbušnim mišićima.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 96

Opis proizvodaOpis proizvoda

Prednosti EMS trainer pojasa

  • Djeluje na mišiće trbuha, nogu, ruku i stražnjice.
  • Jednako je učikovit i za muškarce i za žene
  • Utiče na povećanje mišićne mase
  • Bezbjedan i jednostavan za upotrebu
  • Nevidljiv ispod odjece, bez kabela i žica

Kako se koristi EMS trainer?

Stavite pojas na problematično mjesto, uključite i držite minimalno 20 minuta. Pojas možete koristiti dok gledate TV, čitate knjigu ili jednostavno odmarate poslije radnog dana.

 

RecenzijeRecenzije

Marko

Kada vodite sjedilački način života, ne postoji ništa bolje od ovog pojasa. Ne mogu reći niti jedan minus o EMS-u, samo prednosti!

Jožica

Imam prekomjernu težinu, i uz to teško mi baviti se sportom. S Ems pojasom postupno sam gubila na težini.  Pred mnom je još puno posla, ali sigurna sam da zahvaljujući ovom uređaju sve će biti dobro!

Matko

Nisam imao pretjerano puno masnih naslaga na stomaku ali sam oduvijek htio oblikovane mišiće. Koristio sam EMS i prezadovoljan sam rezultatima.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.