insumed

Trenutno gledate: Insumed

Pogledaj cenu
insumed

Insumed

Recenzija (663)

Insumed prirodni preparat doprinosi optimalnim nivoima šećera u krvi. Spriječava napredak dijabetesa i ublažava simptome šećerne bolesti. Prirodni sastojci Insumed preparata pomažu pri stimulisanju lučenja insulina i regeneraciji ćelija organizma.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 48

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Insumed preparata

Gymnema sylvestre – Gymnema sylvestre umanjuje želju za slatkim i pomaže pri snižavanju visokog nivoa šećera u krvi. Biljka takođe može imati korisnu ulogu u liječenju dijabetesa, jer pomaže u stimulisanju lučenja insulina i regeneraciji ćelija pankreasa.

Cimet – poboljšava nivo glukoze i holesterola u krvi kod osoba sa dijabetesom tipa 2 i može smanjiti faktore rizika povezane sa dijabetesom ali i kardiovaskularnim bolestima.

Banaba (Lagerstroemia speciosa L.)-  koristi se kao prirodni  lijek za liječenje dijabetesa u raznim dijelovima svijeta. Sadrži korozolnu kiselinu koja deluje slično insulinu regulišući nivo šećera u krvi. Reguliše apsorpciju ugljenih hidrata i pokreće gubitak kilograma. Smanjuje rizik od nastanka mrene

Kako se koristi Insumed?

Uzimati jednu kapsulu dnevno Insumed preparata, nakon jela. Preporučeno trajanje tretmana je 30 dana. Detaljne informacije o načinu upotrebe proizvoda nalaze se u pakiranju.

 

 

RecenzijeRecenzije

Katica

Prije nekoliko godina sam počela da se jako loše osjećam i nisam znala šta je uzrok. Nisam imala dovoljno energije tokom dana i često mi se dešavalo da padnem u nesvjest. Uradila sam analize krvi i rečeno mi je da imam diabetes tipa 2. Našla sam na internetu prirodni preparat Insumed koji sadrži prirordne sastojke i stvarno mi pomaže. Preporučujem svima koji se bore sa dijabetesom.

Marija

Moj konstantni život pod stresom rezultovao je da to da dobijem dijabetes tipa 2. Najprije je počelo sa insulinskom rezistencijom, ali ja jednostavno nisam vodila dovoljno računa o svom zdravlju. Poslije mnogo preparata i lijekova za održavanje glukoze u krvi naišla sam na Innsumed. Pijem ga par mjeseci već svaki dan i moj nivo glukoze u krvi je još uvijek u optimalnom nivou zahvaljujući Innsumed preparatu.

Nikola

Na preporuku drugara krenuo sam da koristim Insumed preparat. Pijem ga redovno već duži vremenski period i mnogo se bolje osjećam. Nivo šećera u krvi mi je uvijek pod kontrolom i ne strahujem od komplikacija. Preporučujem svima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.