fungalor

Trenutno gledate: Fungalor

Pogledaj cenu
fungalor

Fungalor

Recenzija (533)

Fungalor krema se koristi pri liječenju gljivičnih infekcija nogu i stopala te normalizuje rad lojnih žlijezda i otklanja neugodne mirise stopala. Fungalor uspješno obnavlja kožu stopala te ih čini zdravim i njegovanim.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Fungalor?

-Liječi i preventivno djeluje na gljivične infekcije

-Otklanja neugodan miris

-Normalizuje rad lojnih žlijezda na stopalima i smanjuje znojenje

-Liječi i obnavlja rane i pukotine stopala izazvanih gljivičnim infekcijama

Kako se koristi Fungalor krema?

Na čista stopala nanesite malu količinu Fungalor kreme, dva puta u toku dana. Preporučeno trajanje tretmana je mjesec dana.

RecenzijeRecenzije

Marica

Gljivičnu infekciju sam pokupila na bazenu. Stopala su mi užasno izgledala. Koristila sam Fungalor i poslije par dana sam primjetila da je neutralisao neugodan miris, a nakon par sedmica moja stopala su se u potpunosti obnovila!

Tanja

Nisam nikad mislila da ću imati problem sa neugodnim mirisom stopala ali to mi se desilo. Nisam sigurna kako mi se desila gljivična infekcija ali sam činila sve da se riješim neugodnog mirisa! Probala sam Fungalor i pomogao mi je, hvala vam na ovom proizvodu

Tarik

Radim kao konobar i praktično čitav dan provedem u obući. Imam problem sa stopalima i neugodnim mirisima zbog čega mi bude neugodno svaki put  kada treba da se izujem. Od sad nosim Fungalor sa sobom gdje god da sam jer svaki put kad ga nanesem miris se neutrališe odmah

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.