Hemoroclear

Trenutno gledate: Hemoroclear

Pogledaj cenu
Hemoroclear

Hemoroclear

Recenzija (2384)

Hemoroclear je mast koja se koristi za uklanjanje hemoroida. Ova krema djeluje brzo i efikasno, uklanjajući bol od prve primjene, zaustavljajući krvarenje, uklanjajući svrab i peckanje te uklanjajući hemoroidalne čvorove. Potpuno uklanjanje hemoroida postiže se već za 21 dan, a 99% korisnika kreme Hemoroclear zauvijek se rješavaju hemoroida.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Hemoroclear je efikasna krema za uklanjanje hemoroida koja djeluje brzo i efikasno. Sastav kreme sadrži 3 prirodna sastojka koja djeluju kompleksno kako bi se uklonili osnovni simptomi hemoroida. Hemoroclear je potpuno prirodna formula koja je dostupna po pristupačnoj cijeni. Ako patite od hemoroida, Hemoroclear je siguran i efikasan izbor za liječenje.

 • Uklanja bol od prve primjene
 • Brzo zaustavlja krvarenje
 • Uklanja svrab i peckanje
 • Uklanja hemoroidalne čvorove
 • Potpuno uklanjanje hemoroida za 21 dan
 • 99% uspješnost u uklanjanju hemoroida
 • 100% originalna proizvodnja sa certifikatom

Sastav Hemoroclear kreme

Hemoroclear sadrži 3 prirodna sastojka koja djeluju kompleksno kako bi se uklonili osnovni simptomi hemoroida. Aktivna sredstva pojačavaju uzajamno djelovanje i pomažu u uklanjanju:

 • Krvarenja tokom pražnjenja crijeva ili tragovi krvi u fekalijama
 • Ispadanja čireva iz debelog crijeva
 • Osjećaja stranog tijela, osjećaja težine
 • Svrab i peckanja u oblasti anusa
 • Bola prilikom pražnjenja crijeva, hodanja i u sjedećem položaju

Uzroci pojave hemoroida

Hemoroidi se mogu pojaviti zbog različitih razloga, kao što su genetika, sjedilački način života, trudnoća, spol i mehanički faktori.

 • Genetika: Ustanovljeno je da je 85% krvnih srodnika imalo simptome hemoroida.
 • Sjedilački način života: Ovo se na prvom mjestu tiče vozača i kancelarijskih radnika.
 • Trudnoća: Uvećana materica vrši pritisak na krvne sudove anusa zbog čega se pojavljuju spoljašnji hemoroidalni čvorovi.
 • Spol: Kod žena se hemoroidi javljaju zbog sjedilačkog načina života i hormonskih promjena, a kod muškaraca zbog pretjeranog opterećenja i podizanja teškog.
 • Mehanički faktor: Povrede, opekotine i druge direktne intervencije na debelo crijevo i anus.

Djelovanje masti Hemoroclear i njihova svojstva uslovljeni su posebnim sastavom preparata i posebnom tehnologijom proizvodnje. Krema djeluje tako što pojačava uzajamno djelovanje prirodnih sastojaka koji uklanjaju osnovne simptome hemoroida.

Hemoroidi su opasni zbog upale i gnojenja sluzokože debelog crijeva, što može dovesti do krvarenja i infekcije. Ako se ne liječe, hemoroidi mogu dovesti do ozbiljnih komplikacija i pogoršanja kvaliteta života.

RecenzijeRecenzije

Ana

Nakon porođaja, pojavila se ružna plava vena iza mojih koljena i kvarila mi je izgled. Najgore od svega je bilo što me ta noga boljela na kraju dana, pekla me i probadala. Nije bilo ništa pretjerano ozbiljno, ali nije bilo ni prijatno. Drugarica mi je preporučila da koristim ovu kremu. Bila sam iznenađena koliko su rezultati bili brzi. Hemoroidi su nestali za sedmicu-sedmicu i po, i više se nisu vratili.

Miloš

Hemoroidi su me zahvatili zbog sjedećeg posla kao programera. Bolovi prilikom pražnjenja crijeva su me jako mučili, kao i svrab i iscjedak krvi. Posjetio sam proktologa i on mi je propisao kremu Hemoclear s prirodnim sastavom. Krema je brzo uklonila bol, čvorovi su se smanjili i više nije bilo problema s odlaskom u WC. Sada se osjećam odlično. Pravim 5-minutne pauze na poslu i radim lagane vježbe prema savjetu doktora da se hemoroidi ne bi ponovno vratili.

Emir

Imao sam hemoroide u trećoj fazi, što je prilično zapušten stadij bolesti. Imao sam izbor između hitne, ali opasne operacije ili dugotrajnog kompleksnog tradicionalnog liječenja. Odlučio sam se za drugu opciju jer mislim da je bolje kupiti jeftin pripravak, nego proći kroz dugotrajan oporavak nakon operacije. U bolnici su mi propisali kremu Hemoroclear. Nakon 2-sedmične upotrebe osjetio sam prve rezultate. I svidjelo mi se kako se lako koristi, dovoljno je staviti 2-3 puta dnevno na oboljeli dio i to je sve. Čvorovi su se smanjili, a više nema ni svrab, natečenosti i bolova. Već se osjećam bolje.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.