Fungapure

Trenutno gledate: Fungapure

Pogledaj cenu
Fungapure

Fungapure

Recenzija (511)

Fungapure krema sa antifungalnim dejstvom eliminiše gljivične infekcije noktiju i kože te i spriječava njihovu pojavu. Pomaže i ubrzava regeneraciju oštećene kože i noktiju uzrokovanih gljivičnom infekcijom.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 72

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Fungapure?

– Uklanja gljivične infekcije

– Regeneriše kožu oštećenu gljivičnom infekcijom

– Eliminiše neugodne mirise

-Zacijeljuje rane i pukotine na koži

-Spriječava znojenje stopala

Kako se koristi Fungapure?

Masažnim pokretima nanesite Fungapure na područje zahvaćeno gljivičnom infekcijom. Ne ispirati najmanje pola sata nakon nanošenja.

RecenzijeRecenzije

Matea

Nikada nisam ni sanjala da ću imati takvih problema sa gljivicama. Nakon korišćenja bazena stopla su počela da me svrbe. S’ početka nisam toliko obraćala pažnju,ali vremenom su problemi postjali sve veći. Pre FUNGAPURE kreme,koristila sam nekoliko preparata, ali rezultati su bili ili slabi ili nikakvi. Kada su pete počele da mi krvare i kada sam posetila lekara, preporučio mi je kremu FUNGAPURE. Nakon kratkog vremena ponovo se ne stidim da se izujem na plaži.

Sanja

Kada su pete počele da mi pucaju, setila sam se da je i moja baka imala probelem sa ispucalim petama, samo što je ona tada imala 70 godina, a ja mnogo manje. Kako sam redovna posetiteljka sauna,i često hodam bez papuča po vlažnim podlogama, veoma sam izložena infekcijama. Na preporuku prijateljice kupila sam FUNGAPURE i počela da ga koristim. Nakon vrlo kratkog vremena, zapazila sam pozitivne promene. Odlična krema!

Ana

Dugo sam pokušavala da izlečim gljivice sirćetom dok nisam opekla kožu. Bilo je to izuzetno bolno iskustvo.Imam česte probleme sa gljivicama jer mi se noge jako znoje. Majka mi je donela FUNGAPURE … čim sam ga probala shvatila sam da je proizvod drugačiji od drugih koje sam koristila. Reakcija je bila brza. Već posle nekoliko dana primetila sam značajno poboljšanje na svojoj koži,a posle tri meseca sam se potpuno izlečila. Hvala mami i tvorcima FUNGAPURE!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.