Revita Fe Stevia 9g x 10 kom

Trenutno gledate: Revita Fe Stevia 9g x 10 kom

Pogledaj cenu
Revita Fe Stevia 9g x 10 kom

Revita Fe Stevia 9g x 10 kom

Recenzija (475)

Revita Fe Stevia 9g x 10 kom pruža prirodno rešenje za vašu svakodnevnu energiju i zdravlje. Sadrži esencijalne nutrijente poput matičnog mleča, vitamina C i gvožđa, idealno za održavanje energetske ravnoteže. Lako rastvorljiv, svaka kesica pravi 1,5l napitka.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 80

Opis proizvodaOpis proizvoda

Revita Fe Stevia je inovativni napitak dizajniran da podrži vašu energiju i zdravlje. Svako pakovanje sadrži 10 kesica, sa dodatnih 4 gratis, svaka od 9g, što je dovoljno za pripremu 1,5l osvežavajućeg napitka. Glavne aktivne komponente ovog proizvoda su matični mleč, vitamin C i gvožđe. Matični mleč je poznat po svojim blagotvornim učincima na imunološki sistem, dok vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Gvožđe u proizvodu pomaže u održavanju normalne krvne slike. Nutritivna vrednost proizvoda je pažljivo izbalansirana, sa niskim sadržajem masti i ugljenih hidrata, čineći ga idealnim izborom za one koji vode računa o svom zdravlju i ishrani. Revita Fe Stevia je savršen izbor za sve koji traže prirodan način da održe svoju energiju i vitalnost tokom celog dana.

RecenzijeRecenzije

Zvezdan

Nikada se nisam osećao bolje! Revita Fe Stevia je postao neizostavan deo mog jutra. Obožavam kako brzo daje energiju i kako je prirodan. Sjajan proizvod!

Mina

Impresionirana sam! Ovaj napitak ne samo da je ukusan, već mi je pomogao da se osećam puna energije tokom celog dana. Veoma preporučujem Revita Fe Stevia.

Srećko

Kao neko ko pažljivo bira šta unosi u svoje telo, veoma sam zadovoljan sa Revita Fe Stevia. Zdrav, prirodan i efikasan način za održavanje energije. Isprobajte, nećete se razočarati!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.