Trenutno gledate: Imunodon

Pogledaj cenu

Imunodon

Recenzija (451)

Imunodon čajna mješavina za jačanje imuniteta koristi se kao dopunska terapija protiv bakterijskih i virusnih infekcija. Imunodon se preporučuje i osobama koje su svakodnevno izložene psiho-fizičkom stresu. Divlje lekovito bilje stimuliše rad imunog sistema organizma te mu omogućava da se efikasnije bori protiiv raznih štetnih uticaja.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Imunodon?

Biljke koje ulaze u sastav Imunodon čaja imaju antioksidativno dejstvo u organizma. Pored toga, sadrže sastojke koji imaju antibakterijska i antiviralna svojstva čime se aktivno bore protiv patogena već prodrlih u organizam. Na taj način pružate svom organizmu svu neophodnu prevenciju i zaštitu u borbi protiv raznih spoljašnjih uticaja.

  • Jača imunitet
  • Čisti krvotok
  • Pomaže kod problema sa bubrezima
  • Djeluje kao prirodni antibiotik

RecenzijeRecenzije

Tanja

Često sam bila bolesna, na malu promenu vremena me je uhvatila ili jaka gripa, ili problem sa curenjem nosa praćen kijanjem i visokom temperaturom. Pokušavala sam da nađem rešenje na svaki mogući način. Koleginica sa posla mi je preporučila Imunodon, i to je bio pun pogodak. Pijem ga često, i više nemam problema sa sezonskim bolestima.

Mirjana

Nisam ni stara, a ni mlada. Dok sam se aktivno bavila sportom, nisam znala šta znači biti bolestan. Posao, porodica i obavezei brz tempo života su uticale na drastično pogoršavanje imuniteta. Moja komšinica apotekarka mi je savetovala da pojačam imunitet sa Imunodonom. Preporučujem ga svima, zaista je delotvoran.

Ivana

Moj najveći probem je zima. Ne može da prođe ni jedna da se ne razbolim. Morala sam naći neko rešenje kao prevenciju, i preko jedne poznanice sam došla do Imunodona. Vredi sve pare ovoga sveta. Ima sve što je potrebno za imunitet na jednom mestu.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.