cardiol

Trenutno gledate: Cardiol

Pogledaj cenu
cardiol

Cardiol

Recenzija (920)

Cardiol preparat vraća tonus i elastičnost krvnih sudova i na taj način se učikovito bori protiv hipertenzije. Cardiol uklanja glavne uzročnike hipertenzije te se može koristiti i kao mjera prevencije od pojave srčanih bolesti.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 16

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Cardiol preparata

Glog – djeluje na srce i krvne žile, ima snažno antioksidativno djelovanje te pomaže u uklanjanju masnoća iz organizma.

Korijen Valerijane – umiruje živčani sustav, eliminiše tjeskobu i anksioznost

Kobalmin – normalizuje krvni pritisak i čisti krvne sudove od toksina i masnoća

Vitamini B kompleksa – Vitamin B kompleksa imaju ulogu u poboljšavanju funkcije endotela i snižavanju količine homocisteina, također jednog od čimbenika rizika razvoja kardiovaskularnih bolesti.

Matičnjak – smanjuje rizik od hipertenzije, i djeluje kao prirodni lijek za visok krvni pritisak. Također smanjuje stres, anksioznost, glavobolju i promoviše bolji san

Kako se koristi Cardiol?

Cardiol se preporučuje koristiti 2 put dnevno, nakon jela, ujutru i uvečer.  Detaljna upustva nalaze se u pakiranju Cariol preparata.

RecenzijeRecenzije

Milica

Skoro cijeloga života borila sam se sa prekomjernom tjelesnom težinom a nedavno mi je ustanovljena i hipertenzija. Kod mene je to nasljedno pa sam mislila da mi nema pomoći. Srećom, otkrila sam Cardiol koji me je spasio. Sada imam normalnu tjelesnu težinu i normalan krvni tlak.

Anika

Izvrsan preparat!! Tjekom poslednje 4 godine moj tlak se povećavao postepeno, a onda sam otkrila da imam i povišen holesterol u krvi. Nikada ne bih posumljala na takvo nešto jer nikad nisam imala problema sa tjelesnom težinom. Odmah sam počela da uzimam Cardiol i mogu vam reći da se osjećam kao zdrava osoba!

Ivan

Nekoliko godina unazad sasvim slučajno mi je dijagnostifikovana mi je hipertenzija. Nisam imao nikakve simptome niti sam sludio da me nešto takvo moglo zadesiti. Naravno, bio me je strah da pijem tablete već sam prestao pušiti i počeo uzimati Cardiol.Par mjeseci poslije otišao sam na pregled i moj krvni pritisak se stabilizovao. Cardiol preporučujem svima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.