koza nostra

Trenutno gledate: Koza Nostra

Pogledaj cenu
koza nostra

Koza Nostra

Recenzija (1027)

Koza Nostra kozja suruka u prahu predstavlja proizvod prijatnog mirisa i ukusa sa jednakim nutritivnim vrijednostima kao i tečna kozja surutka. Povoljno djeluje na digestivni trakt, podstiče varenje i ubrzava metabolizam. Djeluje preventivno na oboljenja jetre, osteoporoze, povišenog krvnog pritiska, povišenog holesterola, upalnih procesa kože, suzokože te za poboljšanje rada bubrega.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 100

Opis proizvodaOpis proizvoda

Zdravstvene prednosti Koza Nostra surutke u prahu

  • Jača imuni sistem
  • Poboljšava izgradnju mišićne mase
  • Pospješuje gubitak tjelesne težine
  • Potiče bolje varenje
  • Olakšava artritisnu bol
  • Detoksifikuje organizam

Kako piti Koza Nostra napitak?

Dodajte kašičicu Koza Nostra napitka u čašu mlake vode. Uzimajte 1 dozu dnevno. Za maksimalnu apsorpciju preporučuje se piti ga za doručak. Jedno pakovanje je dovoljno za mjesec dana konzumiranja.

RecenzijeRecenzije

Zlatomir

Na lekarskom pregledu otkriveno je da imam uvećanu i masnu jetru, visok holesterol i trigliceride. Preporučena mi je terapija lekovima, međutim, ja sam odlučio da pokušam sa kozjom surutkom. Pio sam svaki dan surutku i kada sam posle dva meseca otišao na kontrolu, lekar mi je rekao da su mi rezultati i stanje organizma kao kod dečaka. Nemam ništa više da kažem… Surutka me je spasila.

Mišel

Moja preporuka je Koza Nostra surutka za sve sportiste i ljude koji žele da im telo izgleda perfektno. Protein u kozjoj surutci je defintivno najprirodniji i najbrži protein za stvaranje vretenaste strukture mišićne mase.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.