Majana Imunil

Trenutno gledate: Majana Imunil

Pogledaj cenu
Majana Imunil

Majana Imunil

Recenzija (150)

Majana Imunil 450g je vaš dnevni saveznik u borbi za snažniji imunitet. Sa bogatim sastavom cvetnog meda, polenom, propolisom i matičnim mlečom, ovo je idealna formula za revitalizaciju i jačanje vašeg organizma. Osetite blagotvorno dejstvo prirodnih sastojaka na svoje zdravlje.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 24

Opis proizvodaOpis proizvoda

Revitalizacija i Obrana Vašeg Organizma

Majana Imunil 450g predstavlja vrhunski izbor za one koji teže očuvanju zdravlja i vitalnosti. Sa 89% cvetnog meda, ovaj proizvod nudi obilje prirodnih nutrijenata neophodnih za svakodnevno jačanje imuniteta.

Prirodni Sastojci za Vaše Zdravlje

Uz 9% poliflornog polena, 1,5% propolisa i 0,5% matičnog mleča, Imunil je bogat izvor vitamina, minerala i aminokiselina. Ovi sastojci su poznati po svojoj sposobnosti da podstiču metaboličke procese i poboljšavaju odbrambene sposobnosti organizma.

Sinergija Prirode i Nauke

Kombinacija tradicionalnih pčelinjih proizvoda i najnovijih naučnih saznanja čini Majana Imunil izuzetno efikasnim u revitalizaciji i jačanju vašeg imuniteta.

RecenzijeRecenzije

Jovana S.

Od kada koristim Majana Imunil, osećam se značajno bolje. Moj imunitet je jači, a i opšte stanje organizma se poboljšalo. Preporučujem svima!

Marko P.

Neverovatan proizvod! Posle nekoliko nedelja upotrebe, moja energija se znatno povećala. Imunil je postao neizostavan deo moje dnevne rutine.

Ana D.

Zadivljena sam kako je prirodan sastav Majana Imunil-a uticao na moje zdravlje. Manje sam umorna i imam više snage za svakodnevne aktivnosti.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.