natura aktive

Trenutno gledate: Natura Aktive

Pogledaj cenu
natura aktive

Natura Aktive

Recenzija (1337)

Natura Aktive kapsule se koriste kao dodatak ishrani i kao dodatak klasičnoj medicinskoj terapiji kod uvećanih hemoroida, hemoroida koji krvare, kod terapija za razbijanje trombova, za omekšavanje hemoroidalnog tkiva i spleta vena i njihovo jačanje.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 36

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Natura Aktive kapsula

Natura Aktive kapsule predstavljaju prirodno rješenje za hemoroide koji svrbe, bole, krvare ili koji su uvećani.

Ruscus aculeatus – Ima protuupalna i vazokonstriktivna svojstva, što znači da sužava krvne žile, a samim time olakšava tegobe hemoroida. Zahvaljujući protuupalnim svojstvima, spriječava zadržavanje tečnosti, jača vene te poboljšava protok krvi.

Aesculus hippocastanum (Divlji kesten) – pomaže kod proširenih vena te stimuliše i jača krvne žile povećavajući njihovu otpornost i elastičnost. Samim time ublažava i liječi bolne hemoroide.

Kako uzimati Natura Aktive kapsule?

1 kapsulu dnevno konzumirati nakon jela. Preporučeno trajanje tretmana je mjesec dana.

RecenzijeRecenzije

Amer

Pokušao sam sa raznim proizvodima iz apoteke, ali sam shvatio da je to samo bacanje para. 2 bočice Natura Active kapsule su bile dovoljene da riješim svoj problem.

Siniša

Natura Active kapsule su daleko najbolji
proizvod na tržištu. Koristio sam 3 bočice i hemoroidima više nema traga

Selma

Problem koji me mučio godinama
uspjela sam riješiti za 40 dana uz Natura Active kapsula Samo slijedite uputstva koja stoje na kutiji…

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.