Terranova Prenatal kompleks

Trenutno gledate: Terranova Prenatal kompleks

Pogledaj cenu
Terranova Prenatal kompleks

Terranova Prenatal kompleks

Recenzija (241)

Terranova Prenatal Kompleks – neophodan saveznik svake trudnice! Obogaćen ključnim nutrijentima poput DHK, aktivnog folata i gvožđa, ovaj multivitaminski kompleks pomaže u zadovoljavanju povećanih potreba u trudnoći. Jedinstvena formula bez aditiva i 100% sigurna, bez rizika od opstipacije.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 36

Opis proizvodaOpis proizvoda

Unapredite Svoje Zdravlje i Zdravlje Bebe

Terranova Prenatal Kompleks je pažljivo dizajniran da podrži zdravlje trudnica i njihovih beba. Sadrži esencijalne vitamine i minerale u optimalnim dozama, uključujući gvožđe i magnezijum, za jačanje vašeg organizma.

Jedinstvena Formulacija za Trudnice

Njegova specijalna formulacija sa DHK – Omega 3 masnim kiselinama i aktivnim oblikom folne kiseline pruža dodatnu podršku razvoju vaše bebe. Plus, sastojci su pažljivo odabrani kako bi se izbegla opstipacija, česta neugodnost u trudnoći.

100% Prirodno i Sigurno

Bez štetnih aditiva i pogodan za sve, čak i za one sa osetljivošću na MTHFR genetske varijacije, Terranova Prenatal kompleks je savršen izbor za prirodno i sigurno dopunjavanje ishrane u trudnoći.

RecenzijeRecenzije

Jovana

Od kako koristim Terranova Prenatal Kompleks, osećam se energičnije i sigurnija u zdravlje mog budućeg deteta. Nema više opstipacije i umora, a moj doktor je prezadovoljan mojim rezultatima. Sve preporuke!

Sandra

Terranova Prenatal je bio moj verni saputnik tokom cele trudnoće. Oduševljena sam kako mi je pomogao da ostanem zdrava i puna energije. Moj bebac je rođen zdrav i jak, i zahvaljujući ovim vitaminima, dojim bez problema!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.