Nutrivix

Trenutno gledate: Nutrivix

Naruči
Nutrivix

Nutrivix

Recenzija (5979)

Nutrivix tablete sadrže jedinstvenu kombinaciju kvalitetnih biljnih ekstrakata koji teže postepenom oslobađanju viška kilograma. Podstiču bržu razgradnju masti i sagorijevanje kalorija dok istovremeno regulišu apetit i daju osjećaj sitosti.

Naruči
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Glavni sastojci Nutrivix tableta

  • Zeleni čaj: ubrzava metabolizam i sagorijevanje masti u organizmu.
  • Sena: djeluje na perostatiku creva i njihovo čišćenje.
  • Artičoka: pospješuje varenje grane i reguliše rad probave.
  • Krusina: podstiče rad creva i digestivnog trakta.
  • Breza: čisti i detoksifikuje kompletan organizam.

Kako se koristi Nutrivix?

Nutrivix tablete se preporučuju uzimati 3 puta dnevno po jedna kapsula, prije svakog obroka. Preporučeno trajanje tretmana je 60-90 dana.

RecenzijeRecenzije

Marija

Ja sam PREZADOVOLJNA!!! Život mi se poboljšao! Nakon 4 meseca korišćenja Nutrivixa, smršala sam 17 kg! Istina, počela sam više da se krećem, ali mi je apetit znatno manji! Svima ga preporučujem!

Lidija

U početku sam bila nepoverljiva jer sam već pokušavala sa sličnim preparatima ali sam ipak pokušala i naručila 3 pakovanja. Već nakon prve bočice sam počela da gubim masti. To je za sada 8kg za mesec i po dana. Naručila sam ponovo, idemo dalje…

 

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.