o caps

Trenutno gledate: O Caps

Pogledaj cenu
o caps

O Caps

Recenzija (588)

O Caps su prirodne kapsule koje olakšavaju napetost i bol u očima za samo 5 minuta i obnavljaju 99% vida tokom tretmana. Pored toga, sprečavaju razvoj bolesti očiju i slabljenje vida. Sadrže moćne antioksidanse kao što su beta-karoten, vitamin E i C, i cink koji podržavaju očne mišiće i ojačavaju kapilarnu cirkulaciju krvi. O Caps su jedini proizvod koji reguliše funkciju očnih mišića i pomaže u obnovi jasnog i trodimenzionalnog vida. Poboljšajte svoj vid danas sa O Caps.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 88

Opis proizvodaOpis proizvoda

O caps je preparat za obnavljanje vida, koji sadrži jedinstvenu mešavinu sastojaka za poboljšanje funkcije očnih mišića i sočiva. Ovaj proizvod je testiran u najvećim istraživačkim centrima i bolnicama u Rusiji, Nemačkoj i Izraelu, a 2570 dobrovoljaca je učestvovalo u kliničkim ispitivanjima proizvoda.

Ukoliko patite od problema sa vidom ili želite da zaštitite svoje oči od budućih poteškoća, O caps može biti idealna rešenje. Ovaj prirodni proizvod je testiran u najvećim istraživačkim centrima i bolnicama, te su pokazala neverovatne rezultate u obnavljanju funkcije očiju i povećanju kvaliteta vida.

Uz korišćenje O capsa u kombinaciji sa vežbama za oči, moći ćete da uživate u jasnom vidu bez potrebe za naočarima ili hirurškom intervencijom. Zakažite svoju konsultaciju sa stručnjakom i saznajte kako O caps može pomoći u vašem slučaju.

Indikacije za korišćenje O caps

 • Loš i slab vid
 • Razne bolesti i patologije vizuelnog aparata
 • Čest osećaj peckanja, žuljanja i crvenilo očiju
 • Ako nosite naočari ili sočiva
 • Ako imate glavobolje koje mnogi smatraju migrenama ili visok krvni pritisak
 • Brzo dolazi do zamora očiju i opšteg pada performansi
 • Ako imate genetske predispozicije ili članovi vaše porodice pate od problema s vidom

Rezultati istraživanja

 • Svi sudionici ispitivanja su uzimali po jednu O caps kapsulu svaki dan tokom 31 dana.
 • 100% su se riješili crvenila, svrab i upale očiju.
 • 99,5% nema više umornih očiju nakon rada ispred ekrana po 8 sati ili duže.
 • 92% su smanjili odvajanje mrežnjače.
 • 74% je oporavilo vid nakon glaukoma i katarakte 1-2 nivoa.
 • 92,5% je oporavilo nakon keratitisa rožnjače.
 • 100% je koncentracija taurina i luteina povećana na zdrav nivo.

Mišljenje eksperta

Tokom proteklih nekoliko godina, broj ljudi koji pate od gubitka vida povećao se 18 puta. Experti propisuju O caps svim pacijentima i u 99% slučajeva pacijenti uživaju u jasnom i dobrom vidu nakon samo jednog tretmana. U kombinaciji sa vežbama za oči, ovaj tretman obezbeđuje garantovan rezultat u najkraćem vremenskom periodu i pomaže vam da izbegnete hiruršku intervenciju.

Sastav O caps kapsula?

O caps sadrži 100% prirodne sastojke, koje su izabrane sa visokim stepenom preciznosti i strogo su kontrolisane. Formulacija uključuje:

 • Taurin: Pomaže u jačanju očnih mišića i podržava funkciju očiju.
 • Lutein: Pomaže u sprečavanju oštećenja sočiva i smanjuje rizik od katarakte i drugih bolesti očiju.
 • Zeaksantin: Pomaže u zaštiti mrežnice od štetnog UV zračenja i sprečava nastanak makularne degeneracije.
 • Beta-karoten: Ima antioksidativna svojstva koja štite oči od štetnog uticaja slobodnih radikala.
 • Vitamin A: Pomaže u održavanju zdrave mrežnice i vida.

Kako koristiti O caps?

O caps se koristi jednostavno: Uzećete jednu kapsulu dnevno, sa hranom. Preporučuje se korišćenje tokom 3 do 6 meseci, u zavisnosti od stanja vašeg vida.

 

RecenzijeRecenzije

Jelisaveta

Dugi niz godina sam patila od teške miopije, što mi je otežavalo svakodnevne aktivnosti i ograničavalo mogućnosti. Muzika mi je bila velika ljubav, ali više nisam mogla da vidim note na klaviru. Nosila sam naočare, ali su me stalno mučile glavobolje, pa sam ih zbog toga morala da skidam. Rešenje sam potražila u O caps preparatu, a rezultat me je zaista ostavio bez teksta. Nakon mesec dana korišćenja, vid mi se skoro potpuno oporavio, a čak i moj oftalmolog je iznenađen brzim i neverovatnim napretkom. Sada svima preporučujem ovaj proizvod.

Teo

Štetni efekti rada na računaru su ozbiljno uticali na moj vid. Sve mi je izgledalo mutno, a napetost očiju i česti glavobolji su mi značajno otežavali svakodnevni život. Uzeo sam odmor i odlučio da probam O caps, koji su mi preporučili pacijenti na mojoj klinici. Posvetio sam dve nedelje isključivo oporavku očiju, vršeći i vežbe za oči svaki dan. Rezultat me je bezuslovno impresionirao – sad sve vidim jasno i kristalno! Nikada više neću dozvoliti da moj vid bude ugrožen.

Dana

Kada sam čula za O caps od drugih pacijenata na svojoj klinici, odlučila sam da ga isprobam. S godinama, vid mi je postajao sve lošiji i često sam morala da nosim naočare. Oftalmolog mi je rekao da imam problem sa mrežnjačom, ali da O caps može pomoći u rešavanju gotovo svih problema sa očima. I zaista jeste! Nakon korišćenja, vid mi se značajno popravio, čak sam u stanju da vidim i predmete u daljini. Bez sumnje preporučujem ovaj proizvod svima koji imaju problema sa vidom.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.