Patio Mistcooling Kit

Trenutno gledate: Patio Mistcooling Kit

Pogledaj cenu
Patio Mistcooling Kit

Patio Mistcooling Kit

Recenzija (335)

Patio MistCooling Kit sustav rashlađivanja vodenom parom raspršuje vodenu paru te snižava temperaturu zraka i do 10 stepeni Celzijusovih. Sustav ovlažuje i filtrira zrak jer mikrokapljice iz vodene pare ukljanjaju sve čestice prašine s tla.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako funkcionira Patio Mistcooling Kit?

Sustav ovlažuje i filtrira zrak jer mikrokapljice iz vodene parom ukljanjaju sve čestice prašine s tla. Napajanje dolazi iz vodovodne mreže preko konektora do slavine/ uključeno u set/, a posebne šprice pretvaraju vodu u finu maglicu koja odmah isparava. Ovaj proces uklanja vrućinu iz zraka u okruženju i spušta temperaturu zraka za do 10 ° C. To stvara termalni zastor koji štiti od vrućeg i prašnjavog zraka.

Kako se postavlja Patio Mistcooling Kit?

Veoma se lagano postavlja, bez potrebe za alatom! Crijevo je 10 m dugačko. Sustav radi s veoma malom potrošnjom vode – pod tlakom od 2 Bar, svaka šprica troši oko 2 litre vode po satu.

RecenzijeRecenzije

Ljuba

Sustav je stvarno odličan! Stvara znatno ugodniju atmosferu tijekom toplih ljetnih dana provedenih vani! 🙂

Tarik

Pozdrav svima! Ovaj sustav me stvarno čuva od vrućine otkad sam ga nabavio! Ne znam kako sam do sada živio bez ovoga, i ne želim cijelo vrijeme biti zaključan unutra, s obzirom na to da imam dvorište!

Jelena

Patio Mistcooling Kit je zaista spas tokom ljetnih vrućina. Odkad smo ga postavili u dvorište, zaista je prijatnije boraviti vani kada su temperature ogromne.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.