prostate pure

Trenutno gledate: Prostate Pure

Pogledaj cenu
prostate pure

Prostate Pure

Recenzija (1501)

Prostate Pure kapsule koriste se za tretiranje bolesti prostate i urinarnog trakta, kao i za prevenciju bolesti prostate kod muškaraca u zrelijem dobu. Sadrže pažljivo odabrane biljke ekstrakte u obliku kapsula koji efikasno tretiraju prostatitis i njegove uzorke.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav i djelovanje Prostate Pure kapsula

-Ekstrakt testeraste palme (SERENOA SERRULATA) pomaže uklanjanju svih simptoma benigne hiperplazije prostate, kao što su uvećanje prostate i učestalo mokrenje. Potpuno zaustavlja rast uvećane prostate, sprečavanjem razgradnje testosterona.
-Ekstrakt sjemenki bundeve (CUCURBITA PEPO SEED EXTRACT) i korijena koprive (URTICA DIOICA) svojim udruženim dejstvom uklanjaju druge simptome kao što je peckanje i učestalo mokrenje.

Kako se koristi Prostate Pure

Prostate Pure kapsule se uzimaju jednom dnevno uz dosta tečnosti. Preporučeno trajanje tretmana je mjesec dana.

RecenzijeRecenzije

Ivan

Imao sam duboku bol u preponama, i tada je ustanovljeno da imam prostatitis. Probao sam najprije sa raznim prirodnim tretmanima i onda sam otkrio Prostate Pure. Moje zdravlje se vratilo u normalu i srećom sam izbjegao razne neugodne tretmane.

Sinisa

Nedavno mi je dijagnostifikovana upala prostate. Jako porazno, osjećao sam se kao da sam izgubio muškost.. Počeo sam uzimati Prostate Pure i mnogo se bolje osjećam! Učestalo mokrenje je nestalo kao i upala. Preporučujem ovo svim muškarcima.

Luka

Nakon što mi je dijagnostifikovana upala prostate, osjećao sam tako jaku bol da nisam mislio ni na šta drugo osim kako da riješim svoj problem. Nakon konzumiranja Prostate Pure puno se bolje osjećam! Muškarci, nemojte zanemarivati ovakve probleme i tražite rješenje na vrijeme!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.