pulse oximeter

Trenutno gledate: Pulse Oximeter

Pogledaj cenu
pulse oximeter

Pulse Oximeter

Recenzija (506)

Pulse Oximeter uređaj za mjerenje razine kisika u krvi i otkucaja srca nanosi se na vrh prsta. Savršen uređaj za samostalno praćenje količine kisika u tijelu. Pulsni oksimetar mjeri zasićenja kisika (SpO2), odnosno postotak molekula hemoglobina koji nosi O2 u arterijsku krv.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 56

Opis proizvodaOpis proizvoda

Što je Pulse Oximeter?

Predstavljamo vam uređaj za mjerenje razine kisika u krvi i otkucaja srca – Pulse Oximeter!

To je prijenosni fotonaponski uređaj na baterija dizajniran za transkutano mjerenje i prikaz zasićenja hemoglobina kisikom (SpO2). Signali se proizvode pomoću LED-a, obrađuju ih prijemni detektor u sondi i koriste se za obavljanje mjerenja po principu spektrofotometrije Pulsni oksimetar mjeri zasićenja kisika (SpO2), odnosno postotak molekula hemoglobina koji nosi O2 u arterijsku krv.

Kako se koristi Pulse Oximeter?

Uređaj se nanosi na vrh prsta. Plusni oksimetar zatim mjeri postotak kiseonika u krvi i kroz nekoliko sekundi ga prikazuje na ekranu. Pluse Oximeter uređaj sadrži funkciju automatskog isključivanja: kada se uređaj ne koristi, automatski će se isključiti u roku od 5 sekundi ako prst nije umetnut u sondu.

RecenzijeRecenzije

Emilija

Zahvaljujući Pluse Oximeter uređaju uvijek imam uvida u svoje zdravstveno stanje!!

Nataša

Pulse Oximeter sam dobila na poklon od sina, kako bih mogla pratiti stalno nivo kisika u krvi i otkucaje srca. Uređaj se lako koristi i sada imam manje briga u vezi svoga zdravlja zahvaljujući Pulse Oximeter.

Nikola

Proizvod odgovara opisu. Nedavno sam ga poručio i zadovoljan sam kako funkcionira!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.