Regulopres

Trenutno gledate: Regulopres

Pogledaj cenu
Regulopres

Regulopres

Recenzija (668)

Regulopres čaj za zdravlje srca i krvnih sudova koristi se za tretiranje povišenog krvnog pritiska kao i kod čišćenja krvnih sudova. Aktivni biljni sastojci snižavaju krvni pritisak, nivo holesterola u krvi te čiste krvne sudove od masnoća i toksina.. Redovnom konzumacijom, dugoročno održavate zdravlje svojih krvnih sudova, jer sastojci čaja vraćaju elastičnog vašim krvnim sudovima, spriječavajući ponovni nastanak krvnog pritiska.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 88

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav Regulopres čaja

Regulopres čaj ne sadrži hemikalije, već samo koncentrovane ekstrakte ljekovitog bilja sa svojstvima čišćenja krvnih sudova.U sastav Regulorpes čaja ulaze isključivo prirodni biljni ekstrakti. Za razliku od raznih farmaceutskih preparata, Regulopres neće izazvati neželjena dejstva poput vrtoglavice, grčeva i nesanice. Sačuvajte svoje kardiovaskularno zdravlje na prirodan način, bez straha od posljedica.

Kako se priprema Regulopres

Dvije kašičice Regulopres čajne mješavine, pomješati u dva decilitra vode i ostaviti da stoji najmanje pola sata. Čaj se preporučuje piti 2 puta u toku dana, ujutru i naveče.

RecenzijeRecenzije

Lucia

Oduvijek sam imala problema sa povišenim krvnim pritiskom.  Plašila sam se odlaska ljekaru i uzimanja terapije. Odlučila sam da uradim nešto za svoje zdravlje i krenula sam da pijem Regulopres čaj. Više nemam problema sa lupanjem srca i povišenim pritiskom i osjećam se kao zdrava osoba.

Siniša

Nekoliko godina unazad sasvim slučajno mi je dijagnostifikovana mi je hipertenzija. Nisam imao nikakve simptome niti sam sludio da me nešto takvo moglo zadesiti. Naravno, bio me je strah da pijem tablete već sam prestao pušiti i počeo uzimati Regulopres čaj. Par mjeseci poslije otišao sam na pregled i moj krvni pritisak se stabilizovao. Regulopres  preporučujem svima!

Belma

Prije dva mjeseca radila sam i ja tretman čišćenja krvnih sudova  Regulopres čajem.  Kad sam imala začepljene krvne sudove, uvijek sam se osjećala vrlo umorno, sada sam vrlo energična. Uspijevam odraditi više stvari tokom dana. Zahvalna sam na ovom čudesnom preparatu!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.