Terranova Selen 200ug Complex

Trenutno gledate: Terranova Selen 200ug Complex

Pogledaj cenu
Terranova Selen 200ug Complex

Terranova Selen 200ug Complex

Recenzija (410)

Ojačajte svoje zdravlje sa Teranova Selen 200ug Kompleksom! Ovaj moćan antioksidans pruža celokupnu zaštitu vašem organizmu, podržava funkciju štitaste žlezde i doprinosi povećanju plodnosti. Sa dodatkom vitamina E, ovo je savršen izbor za održavanje optimalnog nivoa holesterola. ⚡️💪

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 116

Opis proizvodaOpis proizvoda

Najmoćniji Prirodni Antioksidans

Terenova Selen 200ug Kompleks donosi revoluciju u borbi protiv slobodnih radikala. Sa svojim antioksidativnim svojstvima, ovaj kompleks štiti vaš organizam na najefikasniji način.

Podrška Štitastoj Žlezdi i Plodnosti

Specijalno formulisan za podršku štitastoj žlezdi i plodnost kod oba pola, Teranova Selen je vaš saveznik u očuvanju zdravlja. Uz njega, Hašimotova bolest i problemi sa plodnošću postaju lakše savladivi.

Organski Selenometionin za Maksimalnu Apsorpciju

Zahvaljujući selenometioninu organskog porekla i Magnifood kompleksu sa biljkama, ovaj kompleks omogućava najbolju iskoristivost i apsorpciju.

Jačanje Imuniteta i Hipotireoza

Idealan izbor za one koji se bore sa hipotireozom ili jednostavno žele da ojačaju svoj imunitet. Teranova Selen 200ug Kompleks je vaša dnevna doza zdravlja.

RecenzijeRecenzije

Bojan

Nikada se nisam bolje osećao! 🌟🌟🌟🌟🌟 Teranova Selen 200ug Kompleks mi je pomogao da regulišem svoje probleme sa štitastom žlezdom i ojačam imunitet. Preporučujem ga svima!

Jovana

Ovaj proizvod je čudo! 💖🌿 Nakon meseci borbe sa problemima plodnosti, Teranova Selen 200ug Kompleks je bio preokret. Zahvaljujući njemu, moje zdravlje je na najvišem nivou.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.