Slim Begin

Trenutno gledate: Slim Begin

Pogledaj cenu
Slim Begin

Slim Begin

Recenzija (1036)

Slim Begin predstavlja idealnu kombinaciju biljaka u formi kapsula koja će blagotvorno djelovati na organizam i osloboditi ga suvišnih kilograma. Kapsule za mršavljenje Slim Begin su kombinacija 30 različitih efikasnih sastojaka koji u kombinaciji idealno djeluju na gubitak tjelesne mase. Gubitak kilograma se odvija postepeno i zdravo, uz trajne rezultate.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 104

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sastav i djelovanje Slim Begin kapsula

Kapsule za mršavljenje Slim Begin predstavljaju kombinaciju 30 različitih sastojaka kojiidealno djeluju na gubitak tjelesne mase. Glavni sastojak je Slim Begin kapsula je L – Karnitin koji stimuliše oksidaciju masnih kiselina, sagorijevanje masnih naslaga i njihovo pretvaranje u energiju. L – Karnitin prolazi kroz sve barijere do mjesta sagorijevanja masti i tako omogućava efikasno smanjenje masnih naslaga i gubitak tjelesne mase. Slim Begin sadrži najkvalitetniji oblik L- karnitina, zbog čega je njegovo dejstvo izuzetno efikasno.

Kako uzimati Slim Begin

Jednu kapsulu Slim Begin preparata za mršavljenje uzimati 1 dnevno, nakon obroka. Preporučeno trajanje tretmana je mjesec dana.

RecenzijeRecenzije

Tamara

Već godinama mučim muku sa viškom kilograma. Odlasci u teretanu su mi jednostavno prenaporni, a svaka dijeta je bila iscrpljujuća. Trebalo mi je energije u toku dana i jednostavno nisam mogla sebi da dopustim da se izgladnjujem. Onda sam na preporuku svog bivšeg trenera počela sa uzimanjem Slim Begin kapsula. Izbacila sam slatkiše i praktikovala večernju šetnju svakodnevno. Rezultat je fantastičan – ja sam za mjesec dana izgubila 10 kilograma i presrećna sam!

Kristina

Najveći protivnik mi je bio pojačan apetit. Koliko god bih se trudila, naprosto nisam mogla prestati jesti. Višak kilograma mi se nagomilao u predjelu stomaka i bedara. Znala sam da će mi trebati mjeseci i mjeseci u teretani kako bih istopila višak. Nakon što sam pronašla Slim Begin, shvatila sam da mi više ništa nije potrebno. Moj apetit se normalizovao, a stalna glad je nestala. Dva obroka dnevno uz Kaloriko i salo sa stomaka je potpuno nestalo

Radovan

Prezavodoljan sam ovim proizvodom. Čitav život sam bio nesrećan zbog svog izgleda, a danas napokon se mogu pogledati u ogledalo sa ponosom. Slim Begin me je učinio drugim čovjekom!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.