Terranova Folat Metilfolat 400ug

Trenutno gledate: Terranova Folat Metilfolat 400ug

Pogledaj cenu
Terranova Folat Metilfolat 400ug

Terranova Folat Metilfolat 400ug

Recenzija (299)

Terranova Folat Metilfolat 400ug je visokokvalitetan dodatak ishrani sa aktivnim oblikom folata za brzu apsorpciju. Sadrži jedinstveni Magnifood kompleks za bolju bioraspoloživost, idealan za trudnice i osobe sa megaloblastičnom anemijom. Jednostavno doziranje – jedna kapsula dnevno.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 52

Opis proizvodaOpis proizvoda

Terranova Folat Metilfolat 400ug predstavlja vrhunac naučnog dostignuća u području dodataka ishrani. Ovaj proizvod sadrži metilfolat, aktivni oblik folata koji se odmah apsorbuje u organizmu, čime se osigurava maksimalna iskoristivost i efikasnost. Uz to, inovativni Magnifood kompleks, koji uključuje sok i list cvekle, list spanaća, i seme bundeve, dodatno pojačava bioraspoloživost ovog esencijalnog nutrijenta.

Namena ovog proizvoda je višestruka – od podrške pravilnom rastu i razvoju ploda u trudnoći do efikasne pomoći u slučaju megaloblastične anemije. Sastav proizvoda je pažljivo biran i prilagođen vegetarijancima, sa kapsulama napravljenim od hidroksipropilmetil celuloze. Jedna kapsula dnevno uz obrok je dovoljna da zadovolji dnevne potrebe za folatom, čineći ga jednostavnim i praktičnim dodatkom svakodnevnoj ishrani.

RecenzijeRecenzije

Jelena

Oduševljena sam! Od kada koristim Terranova Folat Metilfolat, osećam se puno bolje i energičnije. Moji krvni nalazi su se znatno poboljšali. Toplo preporučujem svima!

Marija

Kao trudnica, brinula sam se o pravilnom razvoju mog deteta. Ovaj proizvod mi je preporučio moj doktor i ne mogu biti zadovoljnija. Osećam se sjajno, a i moja beba se razvija zdravo!

Ana

Nakon dugogodišnje borbe sa anemijom, konačno sam pronašla rešenje. Terranova Folat Metilfolat je promenio moj život. Već nakon nekoliko nedelja upotrebe, rezultati su vidljivi. Preporučujem!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.