Polski lek Immunita

Trenutno gledate: Polski lek Immunita

Pogledaj cenu
Polski lek Immunita

Polski lek Immunita

Recenzija (463)

Immunita je inovativni dodatak ishrani koji jača imunitet 8u1 formulom. Kreiran na Harvardu, Columbia i Cornell univerzitetima, ovaj proizvod kombinuje crnu zovu, divizmu, vitamine C i D, cink, selen i druge ključne sastojke za maksimalnu zaštitu vašeg imunog sistema.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Immunita predstavlja vrhunac naučnih dostignuća u oblasti imunologije. Ovaj jedinstveni suplement sadrži pažljivo odabrane sastojke kao što su crna zova, poznata po svojim antivirusnim i antibakterijskim svojstvima, divizma za ublažavanje respiratornih problema, Južnoafrička muškatla za bolju odbranu od virusa i bakterija, te vitamine i minerale koji su neophodni za očuvanje zdravlja. Svaka kesica Immunita je bogata antioksidantima, vitaminima i mineralima, pružajući vašem tijelu sve što je potrebno za jak i otporan imuni sistem. Sa Immunitom, prehlade i grip postaju stvar prošlosti, a vaše opšte zdravlje se značajno poboljšava.

RecenzijeRecenzije

Marko

Nikada se nisam bolje osećao! Zahvaljujući Immuniti, moj imuni sistem je snažniji nego ikad. Preporučujem svima!

Jelena

Immunita je promenila moj život. Otkako ga koristim, grip i prehlade su samo loša uspomena. Fantastičan proizvod!

Milan

Izuzetan dodatak ishrani! Pomaže mi da se osećam energično i zaštićeno. Immunita je moj novi saveznik u borbi protiv virusa.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.