Terranova Magnezijum Kalcijum kompleks

Trenutno gledate: Terranova Magnezijum Kalcijum kompleks

Pogledaj cenu
Terranova Magnezijum Kalcijum kompleks

Terranova Magnezijum Kalcijum kompleks

Recenzija (332)

Terranova Magnezijum Kalcijum kompleks je vaš saveznik u održavanju zdravlja mišića i nervnog sistema. Ova jedinstvena formula pruža podršku tijelu u borbi protiv stresa i umora, uz održavanje optimalnog balansa elektrolita. Njegova posebna kombinacija magnezijuma i kalcijuma osigurava maksimalnu iskoristljivost za vaše zdravlje.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 44

Opis proizvodaOpis proizvoda

Za Zdravlje Mišića i Srca

Naš kompleks magnezijuma i kalcijuma je pažljivo dizajniran da pruži podršku pravilnom funkcionisanju vaših mišića, uključujući srce. Ovaj proizvod predstavlja temelj za snažno i zdravo srce i mišiće.

Nervoza i Stres, Prošlost su Sad

Pored mišićne snage, ovaj kompleks je vaš saveznik u borbi protiv stresa i napetosti. Njegovi sastojci pomažu u očuvanju mirnoće i fokusa, čineći svaki dan lakšim.

Optimalna Ravnoteža Elektrolita

Naša formula pomaže u održavanju balansa elektrolita u vašem tijelu, što je ključno za mnoge vitalne procese. Takođe doprinosi sintezi proteina i deobi ćelija, čineći vaše tijelo snažnijim i otpornijim.

Način Upotrebe i Sastav

Za odrasle i decu iznad 12 godina, preporučuje se uzimanje 1-3 kapsule dnevno uz obrok. Sastojci uključuju stabilizovane pirinčane mekinje, vegetarijanski omot kapsule, kalcijum (karbonat, citrat) i magnezijum (oksid, citrat).

RecenzijeRecenzije

Ivana

Nakon mesec dana korišćenja Terranova Magnezijum Kalcijum kompleksa, osećam se znatno bolje. Moji mišići su jači, a nervozu više ne osećam kao ranije.

Danilo

Ovaj proizvod mi je preporučio moj nutricionista. Izuzetno sam zadovoljan rezultatima, naročito kada je reč o smanjenju umora i povećanju energije.

Magdalena

Terranova kompleks je postao neizostavni deo mog dnevnog režima. Pomaže mi da ostanem fokusirana i smirena tokom celog dana.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.