Deverra Farm Sirup Crecollino za decu

Trenutno gledate: Deverra Farm Sirup Crecollino za decu

Pogledaj cenu
Deverra Farm Sirup Crecollino za decu

Deverra Farm Sirup Crecollino za decu

Recenzija (361)

Crecollino sirup od Deverra Farm je specijalno formulisan za decu, pružajući blagodeti biljnih sastojaka u borbi protiv kašlja i prehlade. Ovaj sirup ne samo da olakšava iskašljavanje i ublažava simptome prehlade, već i štiti i umiruje dečije grlo, osiguravajući prirodan i siguran oporavak.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Crecollino sirup kombinuje snagu prirode i nauke, donoseći detetu olakšanje od kašlja i prehlade. Sa pažljivo odabranim biljnim sastojcima, ovaj sirup je idealan izbor za roditelje koji traže prirodno rešenje.

  • Beli slez: Deluje kao prirodni antitusik, umiruje suvi kašalj i štiti sluzokožu.
  • Timjan: Ima antimikrobna svojstva, olakšava iskašljavanje i smanjuje napor prilikom kašljanja.
  • Kamilica: Umiruje grlo i olakšava simptome prehlade.
  • Cvet lipe: Stvara zaštitni sloj na disajnim putevima, smanjuje nadražaj na kašalj.
  • Jagorčevina: Pomaže kod iskašljavanja i ublažava simptome prehlade.
  • Med: Prirodno štiti i jača grlo i imunološki sistem.

Crecollino sirup je jednostavan za upotrebu – uzimati 3-4 puta dnevno, po jedna supena kašika. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu i brzo donosi olakšanje.

RecenzijeRecenzije

Jovana R.

Od kad koristimo Crecollino sirup, prehlade i kašalj su mnogo lakši za našeg sina. Brzo deluje i veoma je efikasan. Preporučujem svim roditeljima!

Dragana P.

Ovaj sirup je bio pravo otkriće za našu malu Milicu. Kašalj je nestao za nekoliko dana, a svidja nam se što su svi sastojci prirodni.

Aleksandar V.

Nežan i efikasan – Crecollino sirup je postao neizostavan deo naše kućne apoteke za zimu. Deca ga vole, a mi smo mirni znajući da je potpuno prirodan.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.