Terranova Sinergija za vid

Trenutno gledate: Terranova Sinergija za vid

Pogledaj cenu
Terranova Sinergija za vid

Terranova Sinergija za vid

Recenzija (408)

Ojačajte zdravlje vaših očiju sa Terranova Sinergijom za vid. Ovaj inovativni proizvod kombinuje moć borovnice, kelja i asai bobica kako bi smanjio umor očiju i zaštitio ih od svakodnevnih naprezanja. Sa dodatnim antioksidansima, poput luteina i vitamina C, očekujte poboljšanje vida i zaštitu od oksidativnog stresa.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 24

Opis proizvodaOpis proizvoda

Napredna Formula za Zdravlje Očiju

Naše oči su svakodnevno izložene brojnim izazovima. Terranova Sinergija za vid nudi jedinstvenu kombinaciju prirodnih sastojaka dizajniranih da zaštite i poboljšaju vaš vid. Glavni sastojci, poput borovnice i luteina, su poznati po svojim antioksidativnim svojstvima koja pomažu u zaštiti od makularne degeneracije.

Potpuna Absorpcija za Maksimalne Efekte

Zahvaljujući Magnifood kompleksu, Terranova Sinergija omogućava optimalnu apsorpciju vitalnih nutrijenata. Lipofilni lutein je efikasno resorbovan, pružajući maksimalnu korist za očuvanje vašeg vida.

Prirodna Podrška za Vaše Oči

Sadržaj vitamina C, beta karotena, cinka i drugih minerala ključan je za održavanje normalne funkcije očiju. Ovi sastojci zajedno rade na zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i održavanju zdravlja vaših očiju.

Kako Koristiti

Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno uz obrok za najbolje rezultate. Proizvod je pogodan i za decu i odrasle.

RecenzijeRecenzije

Andrej

Od kad koristim Terranova Sinergiju, osećam manje napetosti u očima nakon dugih sati rada na računaru. Vid mi se poboljšao, a oči su manje umorne.

Jana

Zadivljena sam efektima! Moje oči više nisu suve i umorne. Osećam se sigurnije vozeći noću, zahvaljujući poboljšanoj adaptaciji u mraku.

Damjan

Kao neko ko je imao problema sa vidom, Terranova Sinergija je bila pravo otkriće. Sastojci su prirodni, a efekti izvanredni. Toplo preporučujem svima!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.