Trenutno gledate: Valgus 2 u 1

Pogledaj cenu

Valgus 2 u 1

Recenzija (580)

Valgus 2 u 1 ortopetski set za tretman čukljeva sastoji se iz dnevnog i noćnog fiksatora. Dnevni fikastor ublažava pritisak i smanjuje bolove uzrokovane čukljevima, dok je noćni fiksator dizajniran tako da uklanja čukljeve te vraća palac u pravilan položaj.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Valgus fiksatori izrađeni su od hipoalergenskih materijala i ne izazivaju alergijske reakcije stopala.

Noćni Valgus fiksator

Tokom noći fiksator deluje na nožni prst te ga vraća u pravilan položaj bez izazivanja bola ili nelagodnosti. Fiksator sprečava nezdravu promenu položaja prstiju i njihovu deformaciju.

Dnevni Valgus fiksator

Napravljen je od mekog materijala koji omogućava nošenje bilo kakve obuće. Proizvod možete nositi u toku dana jer ne ograničava slobodu kretanja. Posebna karakteristika fiksatora jeste da smanjuje pritisak te svoje delovanje usmjerava samo na nožni palac. Na kraju dana, zaštićeni ste od žuljeva i bolova u stopalima.

RecenzijeRecenzije

Nevena

Dobila sam čukljeve u petom razredu. Tada sam mislila da ću
patiti ceo svoj život. Morala sam da se oprostim od svih mojih modnih cipela i navikla sam se na ravnu sportsku obuću. Ali onda sam pronašla ovaj sajt na internetu. Postojala je posebna ponuda pa sam odlučila da rizikujem i naručim. I pogodite šta! To je samo pre mesec dana i ponovo trčim na štiklama. Moje kosti su opet u pravom položaju! Takođe nosim Valgus 2 u 1 u svojim uskim i novim cipelama.

Tatjana

Mnogo godina sam patila od svog halucinog valgusa. Ništa mi nije pomoglo, ali mi je ponekad olakšalo bol u kratkom vremenu. Ali onda mi je lekar preporučio da naručim takav set. Rekla mi je šta je čula o tome na seminaru. Koristila sam ga mesec dana: bol je potpuno nestao, kao i upala i moje kosti su vidno manje. Mislim da će potrajati još mesec dana pre nego što se konačno rešim problema! Ali već sada mogu da nosim visoke potpetice bez osećaja bola!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.