Šta pokloniti za praznike? Donosimo top 5 ideja za sve uzraste!

Svake godine se radujemo dolasku praznika i uživamo u prazničnoj euforiji, ali često ne znamo sa kojim poklonom tih dana da obradujemo svoje najmilije.

Ukoliko i vi spadate u grupu ljudi koji danima obilaze grad kako bi pronašli idealan poklon za svoje najdraže, otkrićemo vam kako da uštedite vrijeme i da počnete da uživate u radosti darivanja.

Donosimo vam top 5 ideja kojima možete obradovati svoje najdraže!

Laser Lamp

Ukoliko tražite idealan praznični poklon za najmlađe, Laser Lamp magična lampa će ih oduševiti. Laser Light je inovativni vanjski, vodootporni projektor koji stvara mnoštvo pokretnih motiva  na vanjskim ili unutrašnjim zidovima vašeg doma ili u dvorištu! Laser Lamp projektuje prelijepu zvjezdanu kišu, a projektor možete usmjeriti bilo gdje i uživati u prizoru.

laser light projektor

 

Fast Hair Straightener

Gotovo da nema žene koja se neće obradovati dobroj pegli za kosu. Ukoliko iskombinujete peglu za kosu i četku za kosu u jedan proizvod, dobijate Fast Hair Straightener četku za kosu koja istovremeno ravna, suši i pegla kosu u rekordnom vremenskom roku! Nevjerovatan uređaj koji pretvara dugotrajno sušenje i peglanje u jednostavan i kratak proces!

Hairbrush Straightener štedi vrijeme i novac, je predstavlja proizvod koji ima istovremeno ima dvije funckije! Za razliku od tradicionalnih sušila za kosu i pegla, električna četka smanjuje rizik od prekomjernog sušenja i oštećenja kose.  Hairbrush Straightener uz minimalan napor daje profesionalne rezultate!

fast hair straightener četka za kosu i pegla

Sweep Robot

Sweep Robot mini robot- usisavač je idealan poklon za starije osobe kojima usisavanje predstavlja mukotrpan proces, ali i za sve ostale jer znatno štedi vrijeme i energiju! Sweep Robot je vrlo jednostavan za korištenje, jednostavno ga pokrenite i ovaj mini robot će proći kroz sve prostorije u kući. Suočen sa preprekom, mijenja smjer i nastavlja čistiti kako bi došao do svih dijelova doma. Zbog svoje kompaktne veličine, robot takođe čisti i teško dostupne dijelove ispod namještaja.

sweep robot usisivac

Smartwatch

Smartwatch je moderan ali i praktičan poklon kome će se obradovati svi ljubitelji tehnologije. Pametni satovi nadopunjuju funkcionalnost vašeg pametnog telefona i nude bezbroj drugih pametnih funkcija i opcija. Uz pomoć Smartwatch pametnog sata možete upućivati ili primati  pozive. Ugrađena kamera omogućuje videopozive putem Skype, WhatsApp, Viber, Facebook, FaceTime i bilo koje druge aplikacije. Uređaj ima funkciju alarma, štoperice, kalkulatora, snimanja zvuka. Ovaj sat takođe prati korake i brzinu otkucaja srca tokom dana, te podnosi dnevni izvještaj o vašem kretanju ali i zdravstvenom stanju.

smartwatch pametni sat

Tourmaline SPA Shower

Za sve ljubitelje SPA tretmana, predstavljamo ultimativni tuš koji stvara SPA efekat kod kuće. Tourmaline SPA Shower glava za tuš napravljena je pomoću posebne Japanske tehnologije tako da u sebi sadrži granule koje jonizuju vodu mineralima i na taj način stvaraju SPA efekat. Voda postaje prirodno jonzirana prirodnim mineralima ali i pročišćena od kamenca i nečistoća.

Tourmaline Spa Shower tuš sa spa efektom će vam podići raspoloženje i učiniti da se osjećate svježije i odmornije!

tourmaline spa shower tus