Suplementi koje biste trebali uzimati na keto dijeti

Ketogena ishrana podrazumijeva unos namirnica sa visokim sadržajem masti, umjeren unos proteina i potpuno izbacivanje ugljenih hidrata. Na ovaj način, organizam dolazi u stanje ketoze, u kojem organizam vrši sagorijevanje masti kako bi došao do energije.

Iako se odvikavanje od uljenih hidrata ponekad čini mukotrpnim procesom, a ulazak u stanje ketoze ponekad može da traje i do nekoliko sedmica, keto dijeta predstavlja najefektivniji način gubljenja kilograma.

Ukoliko ste na keto dijeti, razmotrite korištenje jedan od navedenih suplemenata kako bi proces gubljenja kilograma na keto dijeti učinili jednostavnim i lakim procesom. Navedeni suplementi imaju za zadatak da ubrzaju ulazak tijela u ketozu, te da potaknu efikasnije sagorijevanje masnih naslaga na tijelu.

Keto Diet

Keto Diet dodatak prehrani ubrzava proces ketoze i pomaže pri topljenju masnih naslaga i izgradnji mišićne mase. Keto Diet tablete uspješno pretvaraju višak masnoće u energiju, bez izgladnjivanja i iscrpljenosti. Aktivni sastojak Keto Diet kapsula su ketoni maline koji su nasličniji ketonskim tijelima koje proizvodi ljudsko tijelo. Posjeduju izuzetno visoku aktivnost, pretvaraju masti u energiju i ubrzavaju metabolizam.

Ostali sastojci takođe pomažu pri mršavljenju, uspješnom sagorijevanju masti i njihovog pretvaranja u energiju.

Keto Guru

Keto Guru šumeće tablete takođe poboljšavaju proces topljenja masti u ketozi. Da bi postiglo ketozu, vašem tijelu treba 7 do 10 dana. Samo 1 Keto Guru tableta smanjuje to vrijeme na 40-50 minuta tokom kojeg tijelo proizvodi dovoljnu količinu ketonskih tijela i počinje pretvaratii nakupljene masne naslage u energiju.

Keto Guru obezbjeđuje tijelo svim bitnim mikroelementima neophodnim tokom svake dijete. Pomaže da se izbjegne manjak vitamina, nedostatak kalcijuma, magnezijuma ali i dehidracija, što se često događa osobama koje se pridržavaju strogih dijeta.

Keto Light +

Keto Light + je rastvorljivi prah takođe namjenjen osobama na keto dijeti. Prilikom uzimanja Keto Light preparata dozvoljena vam je ograničena količina ugljenih hidrata tokom dijete. U sastav Keto Light + ulaze ketonska tijela koja pomažu brže topljenje masti i pretvaranje viška ugljenih hidrata u energiju. Nakon prve doze započinje topljenje tjelesne masti. S vremenom se probava poboljšava, metabolizam se ubrzava, a izlučuju se i toksini.

Pored topljenja masnih naslaga, redovnom upotrebom Keto Light + proizvoda imaćete dodatne  benefite:

-Ubrzava gubitak kilograma bez smanjenja mišićne mase

-Normalizuje ravnotežu vode i soli i spriječava nadimanje

-Spriječava nastanak celulita