Bioandina Crvena maca kompleks

Trenutno gledate: Bioandina Crvena maca kompleks

Pogledaj cenu
Bioandina Crvena maca kompleks

Bioandina Crvena maca kompleks

Recenzija (431)

Bioandina Crvena Maka Kompleks je moćan prirodni dodatak ishrani sa 60 tableta. Sadrži visokokoncentrovani ekstrakt crvene make i vitamine B6 i B12. Ovaj proizvod je vaš saveznik u borbi protiv umora, hormonalnih disbalansa i za očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 84

Opis proizvodaOpis proizvoda

Priroda na delu: Moć Crvene Make

Bioandina Crvena Maka Kompleks predstavlja esenciju Andskih visoravni u jednoj kapsuli. Ovaj adaptogeni preparat sa 3000 mg ekstrakta po kapsuli, ekvivalentan je 6000 mg sirovog praha make dnevno, čineći ga izuzetno potentnim.

Zašto Odabrati Crvenu Maku?

Crvena maka, poznata kao “pametna biljka”, intuitivno reaguje na potrebe vašeg organizma. Sa 30% ukupne proizvodnje, crvena maka je tradicionalni izbor za žensko zdravlje, pružajući olakšanje od menopauzalnih i PMS simptoma te podršku reproduktivnom zdravlju.

Vitamini za Vašu Energiju i Ravnotežu

Sadrži vitalne vitamine B6 i B12 koji doprinose normalnoj hormonalnoj regulaciji, funkciji nervnog sistema, psihološkom zdravlju, te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Zdravlje iz Prirode

Bogata alkaloidima, crvena maka je prirodni izbor za zdravlje kože, ublažavanje simptoma policističnih jajnika, podršku u borbi protiv osteoporoze, i poboljšanje opšteg stanja organizma.

Doprinos Zdravoj Israni

Kao veganski proizvod, Bioandina Crvena Maka Kompleks se savršeno uklapa u svaku zdravu ishranu, nudeći holistički pristup zdravlju.

RecenzijeRecenzije

Jovana M.

Otkad koristim Bioandina Crvenu Maku, osećam se puna energije i vitalnosti. Menopauzalni simptomi su mi se značajno smanjili. Toplo preporučujem!

Gorana D.

Posle samo nekoliko nedelja korišćenja, primetila sam poboljšanje u svom raspoloženju i opštem zdravlju. Crvena maka zaista čini čuda!

Darko P.

Oduševljen sam kako ovaj proizvod pomaže kod umora i daje mi dodatnu snagu tokom dana. Sjajan izbor za sve koji teže prirodnom putu ka zdravlju.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.