Cystenon

Trenutno gledate: Cystenon

Pogledaj cenu
Cystenon

Cystenon

Recenzija (280)

Cystenon kapsule su dizajnirane za tretman i prevenciju urinarnih infekcija, posebno cistitisa. Sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka poput ekstrakta brusnice, askorbinske kiseline i ekstrakta armurarija, koji imaju antimikrobna i protuupalna svojstva. Redovitom upotrebom Cystenon-a, simptomi cistitisa se smanjuju i rizik od ponovne infekcije je manji.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Cystenon kapsule predstavljaju inovativno rješenje za borbu protiv urinarnih infekcija, posebno cistitisa. Sa svojom kombinacijom moćnih sastojaka, ovaj proizvod obećava smanjenje simptoma i prevenciju recidiva.

Glavne karakteristike Cystenon-a

Cystenon je formulisan s kombinacijom aktivnih sastojaka koji su poznati po svojim antimikrobnim i protuupalnim svojstvima. Ove kapsule su posebno dizajnirane da pruže olakšanje od simptoma cistitisa i smanje rizik od ponovne pojave infekcija.

Aktivni sastojci i njihove prednosti

Ekstrakt brusnice: Poznat po svojim antimikrobnim svojstvima, brusnica može pomoći u borbi protiv bakterija odgovornih za urinarne infekcije.

Vitamin C (askorbinska kiselina): Osim što je moćan antioksidans, vitamin C može pojačati imunološki odgovor tijela na infekcije.

Ekstrakt trave: Ovaj prirodni sastojak je poznat po svojim protuupalnim svojstvima, pružajući olakšanje od simptoma povezanih s cistitisom.

Kako Cystenon djeluje?

Kroz svoju jedinstvenu kombinaciju sastojaka, Cystenon radi na nekoliko ključnih načina:

  1. Antimikrobna akcija: Borba protiv bakterija koje uzrokuju urinarne infekcije.
  2. Protuupalno djelovanje: Smanjenje upale i nelagode povezane s urinarnim infekcijama.
  3. Zaštita mokraćnog sustava: Prevencija recidiva i održavanje zdravog urinarnog sustava.

Preporučena upotreba

Za najbolje rezultate, preporučuje se redovito uzimanje Cystenon kapsula. Uvijek se pridržavajte uputa o doziranju i konzultujte se s ljekarom ili farmaceutom prije upotrebe.

Gdje kupiti i dostupnost

Iako trenutno nije dostupan u svim apotekama, Cystenon se može naručiti izravno s službene web stranice proizvođača.

RecenzijeRecenzije

Lejla, 29

Nikada prije nisam pronašla proizvod koji bi mi pomogao kao Cystenon. Nakon samo dva tjedna korištenja, moji su simptomi znatno smanjeni. Osjećam se kao nova osoba!

Aida, 53

U mojim godinama, mislila sam da ću se morati naviknuti na stalne nelagodnosti. Međutim, otkako sam počela koristiti Cystenon, svakodnevni život mi je postao mnogo lakši. Zaista je čudo!

Sara, 34

Nakon rođenja mog drugog djeteta, počela sam osjećati određene simptome. Cystenon je bio spas za mene. U samo mjesec dana, osjećam se mnogo bolje i zahvalna sam što sam pronašla ovaj proizvod.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.