handy heater

Trenutno gledate: Handy Heater

Pogledaj cenu
handy heater

Handy Heater

Recenzija (225)

Handy Heater je praktični, sobni grijač, koji se postavlja izravno na zid i ulazi u utičnicu, tako da ne zauzima previše prostora! Unatoč kompaktnoj veličini, ova mini štednjak ima veliku snagu i može brzo zagrijati vašu sobu. Vrlo jednostavan za uporabu – samo uključite Handy Heater u utičnicu i termostat prilagodite željenoj temperaturi. Za nekoliko minuta hladna će se soba ispuniti toplinom i udobnošću!

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 127

Opis proizvodaOpis proizvoda

Prijenosni grijač Handy Heater

NEVJEROJATNO MOĆAN

Posjeduje snagu od 400 W, što omogućuje zagrijavanje sobe do 23 četvorna metra u nekoliko minuta.

POUZDAN

Handy Heater ima siguran grijaći element i kućište za hlađenje od plastike.

EKONOMIČAN

Unatoč svojoj snazi, grijač ne troši više energije nego, na primjer, laptop.

TIHI

Handy Heater ne proizvodi buku te je potpuno tih i neprimjetan.

Karakteristike

-Veličina (D/V/Š): 8х15х9 cm

-Termostat: 15 do 32 ° C

-Snaga: 400 W

-Napon: 220-240 V

-Težina: 0.48 kg

-Boja: Crna

-Dodaci. Značajke: dva načina, programirajući 12-satni programator

RecenzijeRecenzije

Franjo

Iskreno, nisam mogao vjerovati da tako mali grijač može zagrijati sobu od 16 m². Ali zagrijao se! Uključite i nakon 10 minuta. soba se zagrijala od +20 do +27. Handy grijač je super! Toplo preporučujem!

Marija

Početkom zime suprug i ja smo odlučili kupiti grijač za kuću. Ne volim velike radijatore za gorivo, pa smo odlučili isprobati nešto novo. Odabrali su Handy Heater. Jako smo zadovoljni s njim!

Petar

Zahvalan sam na brzoj isporuci – primljena nakon 2 dana. Super! Valja ga samo uključiti, odabrati temperaturu, postaviti tajmer i gotovi ste! Općenito nije bučan. Ne ustručavajte se kupiti Handy Heater.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.