lampa protiv komaraca

Trenutno gledate: Električna lampa protiv komaraca – Moskito

Pogledaj cenu
lampa protiv komaraca

Električna lampa protiv komaraca – Moskito

Recenzija (49)

Ova električna lampa protiv komaraca sa posebnom tehologijom privlači komarce u blizini i za tim ih nečujno ubija. Električna lampu protiv komaraca je pogodna za zatvorene i otvorene prostore. Estetski je dizajnirana da se uklapa u sve vrste interijera, lagana je i moguće ju je ponjeti na put. A pri tome je potpuno bezbjedna za vas i vaše najmilije.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 32

Opis proizvodaOpis proizvoda

Lampa protiv komaraca vam omogućuje da bezbrižno uživate u otvorenom i zatvorenom prostoru

  • Odbija komarce
  • Jednostavno se koristi
  • Uklapa se u svaki enterijer i eksterijer

Pored komaraca, ova lampa ubija i ostale insekte, jednostavno se koristi i puni, ne radi na baterije, nego dobijete punjač u paketu. A koristi LED tehonologiju koja je ekološki prihvatljiva opcija.

RecenzijeRecenzije

Mirna

Ova lampa protiv komaraca je pravi spas ovog ljeta. Prskali su i nema šta nisu radili ali ovo jedino izgleda pomaže, hvala onome ko je izmislio ovaj proizvod.

Teodora

Pošto živim uz Vrbas, kad dođe veče po ovim vrućinama sjedimo vani, ali napokon uz električnu lampu možemo bez brige da budemo, jer prije nje su nas ujedali komarci konstantno.

Samir

Svaka čast za proizvod, em je estetski fin i uklapa se, em radi posao. Često naveče roštiljamo ili okrećemo nešto, ali komarci lete na svijetlo, i ne može čovjek živ ostati od njih. Džaba sprejevi i trake i šta sve nismo pokušali, od kada nam u ladari visi moskito, zaboravili smo da postoje komarci.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.