mosquito killing lamp

Trenutno gledate: Mosquito Killing Lamp

Pogledaj cenu
mosquito killing lamp

Mosquito Killing Lamp

Recenzija (375)

U borbi protiv dosadnih insekta će pomoći ekološki siguran uređaj – električna zamka protiv komaraca Mosquito Killer. Princip rada klopke je vrlo jednostavan: UV lampa se koristi kao mamac u svjetiljci. Poseban izvor svjetla privlače insekte u mraku gdje ostaju zarobljeni. Jednom zarobljeni, oni će biti skupljeni u odvojivu podlogu iz koje se mogu brzo i lako ukloniti.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 60

Opis proizvodaOpis proizvoda

  • Sigurno za ljude, mačke, pse i ostale kućne ljubimce – uništava samo insekte.
  • Ne emituje buku i mirise
  • Pomaže da se riješite komaraca,mušica i ostalih nsekta u sobama do 40 m²

RecenzijeRecenzije

Suzana

Savršeno rješenje ukoliko živite u području sa puno insekata. Moja obitelj ga koristi već godinu dana i odlično je rješenje za uporne insekte.

Jure

Napokon rješenje protiv komaraca! Koristim ga kod kuće ili za izlete u prirodu. Nema zvukova i neprijatnih mirisa što je najvažnije od svega!

Obično ne vjerujem ovakvoj vrsti uređaja. Ali kada vam komarci ne daju mira dok spavate, u stanju sve sve isprobati. Mosquito Killing Lamp sam poručio i isplatilo se – odličan uređaj koji stvarno rastjeruje insekte!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.