Terranova Living multivitamin za žene

Trenutno gledate: Terranova Living multivitamin za žene

Pogledaj cenu
Terranova Living multivitamin za žene

Terranova Living multivitamin za žene

Recenzija (25)

Terranova Living multivitamin za žene je pažljivo osmišljen da podrži zdravlje žena u različitim životnim fazama. Obogaćen esencijalnim folatom, gvožđem i luteinom, ovaj multivitamin osigurava vitalnost i energiju. Idealno rešenje za podršku u menopauzi i svakodnevnom životu.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 20

Opis proizvodaOpis proizvoda

Inovativna Formula za Žensko Zdravlje

Terranova Living multivitamin za žene je revolucionarni proizvod specifično kreiran da zadovolji jedinstvene nutritivne potrebe žena. Sa pojačanim dozama ključnih sastojaka, ovaj multivitamin pruža optimalnu podršku.

Magnifood Kompleks: Priroda u Vašoj Službi

Sadrži jedinstveni Magnifood kompleks, bogat raznovrsnim fitonutrijentima. Uključuje algu spirulinu, stabilizovane pirinčane mekinje, listove maslačka i koprive, brusnicu, potočarku, klice brokolija, i druge prirodne sastojke koji doprinose celokupnom zdravlju.

Kako Koristiti: Jednostavno i Efikasno

Preporučuje se uzimanje 1-3 kapsule dnevno uz obrok. Jednostavna upotreba omogućava lako integrisanje u Vašu svakodnevnu rutinu.

Kompletna Nutritivna Podrška

Osim standardnih vitamina i minerala, ovaj multivitamin uključuje omega 3, 6, 9 masne kiseline, pantotensku kiselinu, B12, nikotinamid, inozitol, holin, bioflavonoide citrusa, i brojne druge sastojke koji doprinose vašem zdravlju.

RecenzijeRecenzije

Ljubica

Otkad koristim Terranova Living multivitamine, osećam se energičnije i zdravije. Savršeno se uklapa u moju dnevnu rutinu i pomaže mi da se nosim sa izazovima svakodnevnog života.

Stanislava

Multivitamini su mi pružili neophodnu podršku tokom menopauze. Osećam se uravnoteženo i puno vitalnosti. Preporučujem svim ženama koje prolaze kroz slične promene.

Natalija

Oduševljena sam širokim spektrom nutrijenata koje Terranova Living nudi. Osećam se sigurno znajući da dobijam sve potrebne vitamine i minerale za svoje zdravlje.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.