prosta genius

Trenutno gledate: ProstaGenius

Pogledaj cenu
prosta genius

ProstaGenius

Recenzija (489)

ProstaGenius kapsule predstavljaju dodatak ishrani sa 100% prirodnim sastavom koji blagotvorno utiču na zdravlje prostate. Preparat sadrži sadrži brojne antioksidanse koji su važni za zdravlje prostate. Anti-inflamatorno djelovanje ProstaGenius preparata pomaže pri liječenju upala prostate i mokraćnih kanala.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 104

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje ProstaGenius?

Antioksidansi ProstaGenius kapsula spriječavaju oticanje prostate i njegog oštećenja. Konzumacija kapsula takođe pomaže pri jačanju imunog sistema čineći ga otpornijim na upale i štetne uticaje. ProstaGenius  takođe pozitivno utiče na potenciju muškaraca tako što poboljšava lokalnu cirkluaciju.Poboljšanje rada cirkulacije utiče ne samo zdravlje prostate već i kod jačanja libida i održavanja erekcije kod zrelijih muškaraca.

Kako se koristi ProstaGenius?

Uzimati 1 kapsulu ProstaGenius preparata jednom dnevnu u trajanju od mjesec dana. Nakon završenog tretmana možete nastaviti sa uzimanjem ProstaGenius kapsula, kako biste djelovali preventivno protiv ponovnih komplikacija.

 

RecenzijeRecenzije

Tomislav

Upala prostate dovela je do oslabljenog libida. Osjećao sam se kao da sam izgubio muškost.  Problemi sa erekcijom su takođe postali dodatni probem koji me je mučio. Počeo sam uzimati ProstaGenius i mnogo se bolje osjećam! Svi simptomi upale su nestali, a nemam više problema sa libidom. Preporučujem ovo svim muškarcima.

Aleksandar

Zbog upale prostate osjećao sam tako jaku bol da nisam mislio ni na šta drugo osim kako da riješim svoj problem. Nakon ProstaGenius kapsula puno se bolje osjećam! Muškarci, nemojte zanemarivati ovakve probleme i tražite rješenje na vrijeme!

Miladin

Odlučio sam da uzimam ProstaGenius kako bi spriječio probleme sa prostatom, posebno jer u mojim godinama rizik je veliki. Osjećam se kao zdrav čovjek, nemam nikakvih problema.

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.