sup game box

Trenutno gledate: Sup Game Box

Pogledaj cenu
sup game box

Sup Game Box

Recenzija (520)

Sup Game Box konzola za igre sadrži do 400 različitih retro igara poput Super Mario, Tetris, Bowling, Pacman, Pin Ball, Robocop, 90 Tank, Spider Man, Ninja Garden,itd. Sadrži izdržljivu litijevu bateriju koja održava do 3-4 sata neprekidne igre. Savršen poklon za mlade i stare ljubitelje i kolekcionare retro igara!

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 72

Opis proizvodaOpis proizvoda

Sup Game Box konzola sa igricama

Volite li igrati igre? Ako je odgovor da, onda ste došli na pravo mjesto! Upoznajte SUP GAME BOX – konzolu s ugrađenim džojstikom i 400 nevjerojatnih igara!

Konzola je vrlo kompaktna i uvijek je možete nositi sa sobom! Oprema ima izdržljivu litijevu bateriju koja održava do 3-4 sata neprekidne igre. Ugrađeno 400 klasičnih igara kojih se svi sjećamo iz djetinjstva!

Savršen poklon za mlade i stare ljubitelje i kolekcionare retro igara!

Karakteristike Sup Game Box

-Retro konzola sa displejom u boji

-400 igara

-Baterija: punjiva litijeva baterija od 600 mAh

-Izdržljivost: 3-4 sata kontinuirane igre

-Materijal: plastika

-3.0inča TFT displej u boji

-Prilagođeno za AV kabel za uzbudljive igre na velikom ekranu

 

RecenzijeRecenzije

Matea

Sup Game Box me vratio u djetinjstvo. Igrice su sjajne i jednostavno ih ne mogu prestati igrati!

Iva

Svi u kući obožavamo Sup Game Box. Djeca su dobila Sup Game Box na poklon, ali se i suprug i ja podjednako zabavljamo! Sjajno!

Tatjana

Sup Game Box sam vidjela kod dečka u uvijek sam se pitala čemu služi. Kada sam i ja sama počela igrati, od tada ne mogu prestati. Ovo je zarazno!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.