Trenutno gledate: Money Amulet

Pogledaj cenu

Money Amulet

Recenzija (426)

Money Amulet je jedinstvena amajlija koja se izrađuje individualno za svaku osobu. Preporučuje se ljudima koji se bore ne samo s financijskim problemima već i sa zdravstvenim, profesionalnim i ljubavnim problemima. Money Amulet amajlija izrađuje samo za određenu osobu tako da pripada samo vama i djeluje u skladu sa vašom energijom.

Pogledaj cenu
Ograničena ponuda:
Prodano u proteklih 60 minuta: 8

Opis proizvodaOpis proizvoda

Kako djeluje Money Amulet?

Money Amulet je izrađen od posebnog materijala sa legurama metala čiji elektroni privlače elektromagnetno polje u vašoj okolini i odbijaju ga. Na taj način se postiže efekat energetskog usmjeravanja sreće i odbacivanja negativne energije.

  • Sreća: snaga Money Amulet amajlije usmjerena je na privlačenje sreće i odbacivanje loše energije.
  • Bogatstvo: amajlija usmjerava energiju na privlačenje bogastva i sreće.
  • Zdravlje: energija Money Amulet amajlije čisti auru, vraća red i prirodni sklad u organizmu i pomaže se riješiti negativnih emocija.
  • Ljubav: vaša  sreća može rezultrati novom ljubavlju i cvjetanjem sadašnje ljubavi.

 

RecenzijeRecenzije

Zvonko

Nikad nisam pomišljao da ću zapasti u dugove i da se neću moći izvući. Počelo je sa kreditom. Stalni pozivi iz banke, dugovanja i kredit su od mog života napravili pravi pakao. Kupio sam Money Amulet posljednjim novcem koji sam imao… Iz očaja. Onda su se u mom životu počele događati iznenađujuće stvari — sve je išlo odlično! Dio duga su mi otpisali i ponudili su mi pristojan posao sa velikom plaćom!

Ana

Ja sam ŠOKIRNA! Novac mi dolazi od svakud… Dosta godina prodajem odjeću preko društvenih mreža, ali nikad prije nisam ovako zarađivala! Moji klijenti ne prestaju kupovati i počinju kupovati naveliko. Za 3 mjeseca sam uštedjela dovoljno za automobil iz snova! Uvijek oko vrata nosim amajliju i nikome ne pokazujem svoje blago

Barbara

Money Amulet nosim od 12.03.2016. i hoću reći da je tijekom ovog vremena, došlo do pozitivnih promjena u mom životu. Na primjer, moj muž je iznenada prestao kockati i dobio je posao. I ja sam počela zarađivati sa strane iako sam ranije bila bez ijedne kune mjesecima. Konačno smo uspjeli obiteljski otići na more i zaboraviti na sve probleme i nesreće koje su progonile našu obitelj. Hvala!

* Napomena: Rezultati upotrebe proizvoda su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne jamči iste rezultate za sve korisnike.

Ova stranica koristi "kolačiće" radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se s korištenjem kolačića, a u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više.